Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]{}{Catch-Me}{ }{}MiniGierka w berka}{

Aniulkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohhh, już pierwsza osoba chciała ukraść mój plugin <3.

W dodatku "aktualizacja" do 1.01, która o dziwo NIE ISTNIEJE!

Opublikowano

Cześć,

Jeżeli plugin jest z innego źródła, ale Ty go tylko modyfikowałeś podaj źródło. ;-)

Tak czy inaczej plugin bardzo fajny, co raz bardziej mam dylemat, czy nie zrobić akurat serwera MiniGames.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy Twoj Czy moj niema ruznicy dodałem duzo do niego wienc

Dużo dodałeś ? Weź nie ściemniaj, wydziałem twoje poprzednie tematy, w których nie potrafisz skonfigurować prostego pluginu czy skryptu :P Więc nie wymyślaj, że coś dodałeś do pluginu :P

@Topic Temat ten skopiowałeś słowo w słowo, wraz z czcionką i grafiką :P

Oryginalny temat: http://www.mpcforum.pl/user/563238-tolvat/

Opublikowano

Czy Twoj Czy moj niema ruznicy dodałem duzo do niego wienc

Wait? Jaką jesteś płcią? Bo tutaj piszesz "dodałem", a w nicku "Aniulkaa" o.O <- TO SIĘ LECZY!

BTW. WOW! Masz dostęp do ich (speedyshare) serwera i bez uploadowania nowego pliku edytujesz istniejący! Szacun.

W końcu - bez zmiany linku mogę pobrać zupełnie inny plik!

BTW. W prezentacji MOJEGO PLUGINU Ortografia praktycznie idealna, za to w twoim dopisanym tekście 0 zasad ortografii - przypadek?

@UP

Mylisz się! Zmienił wersję z 1.0 na 1.01 (tylko tekst) i do linku dopisał 1 które nie jest praktycznie w tym linku!

@Topic

Czemu żaden moderator jeszcze nie zamknął tego tematu i nie przeniósł go do kosza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...