Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie kolejnego coredowner'a.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super, przyda się.

Mógłbyś podać pseudocode tej funkcji?

Dzięki i pozdrawiam. :)

Panie KOZŁOWSKI xD HAHAHAHAHA

Jego source wygląda m.in tak :

- epvp

- copy

- paste xD

A TAK WGL. Co to za przystojniak ?

@Antywarn

Jeżeli wgram diffa , to będą działać te kaczki na P ?

XShowteqX_eune_13_3_logo.png

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

Takiemu pro majstrowi nie potrzeba pseudocode.

No kurde, mam source gejma(H@H@), ale ty masz GAME EDITED BY SASORI na kompie i usera Kains Kirighaya + pliki almantii.

Ale serio podaj mi, btw. fajny avatar?

Opublikowano

Serjo mash sourse gejma? TESZ CHCE. SANTRIEL ZYJE :|

Aw. Diff mi się nie przyda bo w gejmie który mam miałem już połatane xD.

A widzisz,mi właśnie dziura na dupie wyszła.

@czy ten diff blokuje komendę?

RauE0Ri.png

Opublikowano

Jak tylko zobaczę posty dotyczące ataków - odrazu ban. Dodatkowo usunąłem komendę :)

Wpisanie komendy danej userowi do użytku to atak? Śmieszne. PS. "Zaatakowałem parę serwerów." Ban please.

//Taka praca ^^

Opublikowano

Wpisanie komendy danej userowi do użytku to atak? Śmieszne. PS. "Zaatakowałem parę serwerów." Ban please.

//Taka praca ^^

Mastickowi pewnie chodzilo o osobach ktorrzy dla zabawy wylaczaja serwery zamiast poinformowac administracje o nowej komendzie;/

xbjr.png

Opublikowano

E tam. Wstawiając ten poradnik naraziłeś wiele serverów, które o tej komendzie nie widziały a teraz tracą przez to graczy...

Opublikowano

Poda mi ktoś tą komende (na pw dla ostrożności) bo wgrałem diffa i chce zobaczyć czy on faktycznie działa.

NIE NIE BĘDĘ NA SERWERACH WYWALAŁ CHANELLI -_-

Z góry dzięki za diffa

Opublikowano

Dobre, dobre. Przyda się.

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

/war nazwa -jedynki

nie wiem ile tych jedynek :v

Już dostałem na PW, ale mogłeś tutaj nie podawać, bo pewnie zaraz dostaniesz warna że podajesz komende do niszczenia serwerów xD

Ale i tak dzięki.

@ DIFF Działa :)

Opublikowano

Już dostałem na PW, ale mogłeś tutaj nie podawać, bo pewnie zaraz dostaniesz warna że podajesz komende do niszczenia serwerów xD

Ale i tak dzięki.

@ DIFF Działa :)

Bez przesady za co niby ma dostac?

A tak na przyszlosc, to mogles wykazac wiecej rozumu i poszukac komendy na epvp. (linki na pierwszej stronie

;_;

Opublikowano

ej jak uzyc tej komendy? niech mi ktos wysle na pw chce sprawdzic czy dif dziala

wpisuje na rozne sposoby ale nie wyskakuje napis ze nie ma takiej komendy wiec chyba jest uzyta ale zablokowana

Opublikowano

ej jak uzyc tej komendy? niech mi ktos wysle na pw chce sprawdzic czy dif dziala

wpisuje na rozne sposoby ale nie wyskakuje napis ze nie ma takiej komendy wiec chyba jest uzyta ale zablokowana

Mi to samo.Wytłumaczysz autorze?

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Trzeba być liderem gildii, a nazwa gildii w komendzie musi być prawdziwa.

Oh Endy pls, skoro są takimi idiotami, to lepiej im tego nie mówić, niech nie stawiają serwerów, mniej Polskiego gówna będzie ;)

Opublikowano

Oh Endy pls, skoro są takimi idiotami, to lepiej im tego nie mówić, niech nie stawiają serwerów, mniej Polskiego gówna będzie ;)

LoL a co ty tutaj masz do gadania, niedosc ze nie wiesz NIC. Juz nawet ja wiem wiecej od ciebie, to jeszce pierdolisz od rzeczy chuj ci do tego ile polskiego "gowna" jest

Wkurwia mnie takie pierdolenie

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Jak byś był idiotą w mniejszym stopniu niż ja (bo z tego co napisałeś wnioskuję że słowa były skierowane do _Endymiona na temat mój i .Shirka ) to byś tego nie napisał...

Opublikowano

LoL a co ty tutaj masz do gadania, niedosc ze nie wiesz NIC. Juz nawet ja wiem wiecej od ciebie, to jeszce pierdolisz od rzeczy chuj ci do tego ile polskiego "gowna" jest

Wkurwia mnie takie pierdolenie

Okej, teraz powiedz mi, skąd wiesz, że ja nie wiem NIC, jestem strasznie ciekaw ;)

Jak byś był idiotą w mniejszym stopniu niż ja (bo z tego co napisałeś wnioskuję że słowa były skierowane do _Endymiona na temat mój i .Shirka ) to byś tego nie napisał...

Powiedział gość, który chciał tą komendę na cmd zablokować i nie potrafi jej użyć ;_;

Opublikowano
quest arena begin
    state start begin
        when login with pc.get_map_index() == 206 begin
            loop_timer('sprawdz_pk', 1)
        end
        when sprawdz_pk.timer begin
            command(pk 770)
        end

Twoje zajebiste rozwiazanie na blokade zmiany trybu wolnego na arenie

Okej, teraz powiedz mi, skąd wiesz, że ja nie wiem NIC, jestem strasznie ciekaw ;)

Powiedział gość, który chciał tą komendę na cmd zablokować i nie potrafi jej użyć ;_;

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

quest arena begin
    state start begin
        when login with pc.get_map_index() == 206 begin
            loop_timer('sprawdz_pk', 1)
        end
        when sprawdz_pk.timer begin
            command(pk 770)
        end

Twoje zajebiste rozwiazanie na blokade zmiany trybu wolnego na arenie

Link do posta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...