Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod Mw2 Bez Kombinacji ;]

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o mapy to jest tylko i wyłącznie problem w waszej grze, gdyż ani w patchu ani w cracku nie ma mapek , powiedz mi jakiej wersji używasz? razora? z ilu płytek (iso) instalowałeś?

patch_code_pre_gfx_mp.ff - tutaj to już jest prawdziwy problem ;/ podałem patche na 1 stronie w ostatnim topicu wgraj je i jeszcze raz cracka to powinno rozwiązać problem =] pewnie używasz razora? i masz tylko 1 płytke? lub plik iso... - właśnie w tej wersji są błedy

jak odpalam iw4mp.exe lub przez steama Zero Gear to wtedy

Hmmm najpierw doradzę ci żebyś zpatchował grę patchami które podałem potem wgraj cracka z 1 sposobu i wtedy spróbuj, a czemu 1 sposób ci nie działa? tzn co sie dzieje?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 płytki .iso...;/ Razor'a? Nierozumie, i niewiem gdzie sprawdzic jaka wersja;.

Po zainstalowaniu patchy, o ktorych mowiles, wyskakuje teraz error:

przechwytywaniej.jpg

Niewiem co robic;/

Opublikowano

wgralem najpier 1 patcha , potem drugiego i przy wyszukiwaniu graczy pojawia mi sie blad : Exceeded limit of 1200 'weapon' assets.

Edit

#up

Nie było Cie ;D

Opublikowano

wgralem najpier 1 patcha , potem drugiego i przy wyszukiwaniu graczy pojawia mi sie blad : Exceeded limit of 1200 'weapon' assets.

Edit

#up

Nie było Cie ;D

Widzisz, ja sie postarałem!:D Lepszego posta napisałem:D

Opublikowano

Widzisz, ja sie postarałem!:D Lepszego posta napisałem:D

No nie wiem , ty nie mowisz , ze przy obydwu patchach masz ten bład ;)

Jesli ktos wie jak pomoc to pisac , juz z 1 miech sie z tym codem mecze ;(

Opublikowano

wybacz , ze nie pomagam Ci szukac , ale jestem juz tak zmęczony robieniem tego , ze jak ten sposob zawiedze to dam sobie z tym spokoj na dobre ;(

Opublikowano

ej ej chłopaki po kolei wystarczy że zrobicie sposób 2 i działa ale jeśli macie wersję po polsku to pliki z patcha zone/english wypakujecie na pulpit a potem wklejacie do folderu zone/polish. jeśli brakuje wam jakiś plików to już wina tego co piratował. Ja mam wersję od Skidrowa i spoko działa.

76561197995014005.png

Opublikowano

ej ej chłopaki po kolei wystarczy że zrobicie sposób 2 i działa ale jeśli macie wersję po polsku to pliki z patcha zone/english wypakujecie na pulpit a potem wklejacie do folderu zone/polish. jeśli brakuje wam jakiś plików to już wina tego co piratował. Ja mam wersję od Skidrowa i spoko działa.

[/qutoe]

Dobrze że w końcu to napisałeś, gdyż nie chciałem się podpisywać pod tym co ty wyczaiłeś

Narazie wam tym co mają błąd po patchowaniu mogę doradzić to co napisał matikol ;/ Będę grzebał w tym temacie

Elberd Hubbard

Opublikowano

Problem w tym , że już probowałem kilka razy tym sposobem z drugą grą ( nawet z 2 rodzajami rożnych gier) i w najlepszym wypadku ładowała sie mapa i gra się wyłączała .

Opublikowano

misinnio ale to nie jest problem ze sposobem! tylko z twoją grą, może crack źle z twoją wersją działa ;/ spróbuje znaleźć jeszcze 1 sposób.

Elberd Hubbard

Opublikowano

Witam. Odinstalowałem grę całkowicie, zainstalowałem na nowo i zrobiłem to 2 sposobem.

Żeby zagrać w multi na piracie

1. Załóż nowe konto na Steam (nie używaj konta z legalnymi grami bo można dostać bana)

2. Zaloguj się do Steam

3. Ściągnij i zainstaluj darmowe demo gry Zero Ger które znajdziesz w Steam

4. Po zainstalowaniu gry Zero Gear w Steam przejdź do zakładki My Games zaznacz Zero Gear i kliknij na nim Prawy Przycisk Myszy - Properitis - zakładka Updates - wybierz Do Not Automatically Update This Game - zamknij.

5.Teraz przetestuj grę Zero Gear Online w Steam ... jeśli wszystko chodzi (wystarczy ze się włączy) ...to wyjdź ze Steam całkowicie.

6. Idź do folderu Steam (gdziekolwiek zainstalowałeś) następnie steamapps\common\zero gear\Server i usuń wszystkie pliki z tego folderu.

7. Wejdź do folderu gdzie zainstalowałeś Modern Warfare 2 i wytnij wszystkie pliki około 11,2Gb ważne aby wersja MW była pełna a nie "okrojona".

8. Przejdź do Steam do folderu steamapps\common\zero gear\Server i wklej pliki wcześniej wycięte z folderu gry Modern Warfare 2

9. Ściągnij: http://pl.hotfile.co...common.rar.html

10. Wypakuj i skopiuj cały folder common. Wklej do Steam do folderu steamapps\ i zastąp cały folder

Na starszej wersji 1.0.066 można było już grac wystarczyło odpalić przez Steam grę Zero Gear. Aby zagrać na najnowszej wersji 1.0.180 ... kontynuujemy

11. Ściągamy patcha 1.0.175 http://pl.hotfile.co...ch.175.exe.html instalujemy do Steam do folderu steamapps\common\

12. Ściągamy cracka 1.0.175 http://pl.hotfile.co...1.0175.rar.html i oczywiście wklejamy do folderu z gra w Steam

13. Ściągamy http://rapidshare.co...w2bluefenix.rar wklejamy do folderu z gra w Steam

14. Ściągamy http://pl.hotfile.co...5.beta.exe.html instalujemy do Steam do folderu steamapps\common\

Zrobiłem wszystko do punktu 10. Gre zalaczam, szukam gry i nie chce znalezc zadnego gracza. Szuka szuka, i nic;/ Dlaczego tak sie dzieje? Mam wersje 1.0.165... Cos trzeba zrobic jeszcze?

Opublikowano

Rozwiązałem problem code_pre_gfx_mp.ff jeśli ktoś zrobił 2 sposób i ma wersję polską gry (ja mam polską wersję skidrow i miałem ten błąd) to należy:

1 - wchodzimy w x:/Steam/steamapps/common/zero gear/server(tam gdzie po 2 sposobie powinniśmy mieć grę)

2 - wchodzimy w folder Zone (powinniśmy mieć tam jeden folder Polish a drugi English

3 - kopiujemy wszystkie pliki z folderu English do Polish - nie wiem czy to konieczne ale ja tak zrobiłem

4 - zmieniamy nazwę folderu English na English 1 a folderu Polish na English

5- - włączamy grę przez Zero Gear

Nie wiem czy ten sposób pomoże też z tym błędem wyskakującym podczas gry ale wiem że przy włączaniu na wersji od skidrow w pl-u działa na 100%...;D

Mam 14 lvl i żadnych błędów na razie...;D czasem tylko pisze że rozłączono z hostem ale wystarczy połączyć się ponownie ale to chyba wina mojego neta...;/

PS: dołączam się do pytania o to czy jest jakiś sposób aby dodać kolegę do znajomych w steamie bo chcę zagrać z bratem i mamy kłopot...:D

Opublikowano

No to tak: osobiście zrobiłem drugim sposobem i śmiga od kurcze kliknięcia :D Trzeba mieć wersję DVD1 i DVD2 i bez spolszczenia i żadnych dodatków :> Wykonać po kolei wgrać patche, cracka i śmigamy. Ale teraz mam pytanie do założyciela tematu. Jest sposób na dodawanie do znajomych? Bo tam wyskakuje komunikat że trzeba mieć jakąś grę.. Czy jak bym miał wgranego oryginalnego CS'a działało by? Proszę o odpowiedz :> Lub może być też inny sposób :> Zależy mi na coopr.. :P Pozdrawiam:)

Opublikowano

No niestety trzeba mieć jakiegoś oryginała... owszem gdybyś miał CS'a to by działało ;]

Nevven + dla ciebie xD, ściągnąłem specjalnie polska wersje od skirdowa zrobiłem jak napisałeś i działa ;] Czy mogę wkleić to do 1 posta i podpisać ciebie pod tym?

Elberd Hubbard

Opublikowano

Dzis rano wlanczam coda i wyskakuje mi komunikat IWNet_Invalidversion. Patcha zmienili? Bo wyskakuje mi to kidy juz Cod sie wlanczy i naciskam Play, zaczyna łączyć sie z Iwnet i wyskakuje wlasnie ten komunikat. Wczoraj wieczorem jeszcze wszystko dobrze smigalo... ;/

Opublikowano

Nowy patch to 1.0.182... na razie brak pomysłów na to jak rozwiązać problem z nim... ale na pewno będę kombinował...;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...