Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]GTA 5 NA PC

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika jest średnia szczerze mówiac, ale i tak będzie cieło. Taki duży świat to nie byle gówno :) Pewnie gdzieś w lutym przyszłego roku.

21515.jpg

Opublikowano

Grafika jest słaba na konsolach. Na PC będzie lepsza.

A co na blaszaki będzie GTA V Special Edition Ultra HD 4K ? Nie pieprzcie głupot.Pewnie nawet nie widziałeś jak wygląda GTA V na konsolach ,a gadasz głupoty.

Chwilowo nie ma oficjalnej wzmianki o GTA V na PC.Ale wyjdzie pewnie gdy zarobią na wersjach na konsolę

Opublikowano

nwm sam czy nie kupić Xbox'a ;//

Mam xkloca, PS3 > XKloc

Grafika jest słaba na konsolach. Na PC będzie lepsza.

hahahahha beka.

Typowy brony, nie znam się więc się wypowiem, BRONIES IDŹCIE SOBIE STĄD xD

shoob.png

Opublikowano

Na PC grafa jest lepsza niz na konsolach. do konsoli nie kupisz lepszej grafiki etc.

wymagania beda na pewno kosmiczne. prmiera nie znana jest

Age is just a number :)

Opublikowano

@UP

No chyba po to jest konsola żeby do niej niczego nie dokupywać, pomyśl czasem...

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Wojna pctowcy vs. konsolowcy? Ehh...

Żeby nie offtopować, trzeba czekać do przyszłego roku. A co do wymagań - zapewne bedą delikatnie mniejsze od tych z czwórki.

Opublikowano

Wojna pctowcy vs. konsolowcy? Ehh...

Żeby nie offtopować, trzeba czekać do przyszłego roku. A co do wymagań - zapewne bedą delikatnie mniejsze od tych z czwórki.

Wymagania będą prawodopodobnie takie jak w Max Payne 3

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa.

Przyznaję- pisałem, a nie wiedziałem. Zobaczyłem na YT i u kolegi GTA 4 i 5 (PC i X360). I grafika GTA 4 PC vs X360 się nie różni. A GTA 5 i 4 się graficznie niewiele różnią. Czyli wymagania będą porównywalne :)

Sorry

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa.

Przyznaję- pisałem, a nie wiedziałem. Zobaczyłem na YT i u kolegi GTA 4 i 5 (PC i X360). I grafika GTA 4 PC vs X360 się nie różni. A GTA 5 i 4 się graficznie niewiele różnią. Czyli wymagania będą porównywalne :)

Sorry

Możliwe (wątpię), że wymagania GTA V na minimum będą mniejsze, bo GTA 4 optymalizację spierdolili strasznie ;)

shoob.png

Opublikowano

Możliwe (wątpię), że wymagania GTA V na minimum będą mniejsze, bo GTA 4 optymalizację spierdolili strasznie ;)

słyszałem od kumpla ze kur** 16 g ram będzie trzeba mieć ale pewnie kit wciskał ...

Opublikowano

Sklep internetowy[m] ujawnił na swoich stronach internetowych wymagania sprzętowe gry GTA V na PC, która jeszcze nie została jeszcze oficjalnie zapowiedziana.

Konfiguracja minimalna:

Procesor: Core 2 Duo 3.0 GHz lub trzyrdzeniowy odpowiednik AMD z taktowaniem 3.50GHz

Pamięć operacyjna: 4 GB

Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 560 1024MB lub Radeon 6870 1024MB

Dysk twardy: 45 GB

System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8

Konfiguracja rekomendowana:

Procesor: Intel Core i5 3.40GHz lub AMD X8 FX-8350 4.00GHz

Pamięć operacyjna: 8 GB

Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 570 1,5GB lub ATI Radeon 6950 1GB

Dysk twardy: 45 GB

System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8

Zaczerpnięte z pewnego forum. Te są bardziej realne od tych co podał @M1chaLL .. Lecz wszystko będzie wiadome jak się ujawnią wymagania podane przez twórców. A nie z dupy wzięte.

Logo.JPG

Opublikowano

Na PC wyjdzie na pewno ;) Rockstar nie zrezygnuje z dodatkowego zysku. No i na pewno grafikę poprawią bo widać że PS3 i 360 ledwo daje radę (nawet nieźle to wygląda jak na open world sandbox ale mogłoby wyglądac jeszcze lepiej)

Opublikowano

Na PC wyjdzie na pewno ;) Rockstar nie zrezygnuje z dodatkowego zysku. No i na pewno grafikę poprawią bo widać że PS3 i 360 ledwo daje radę (nawet nieźle to wygląda jak na open world sandbox ale mogłoby wyglądac jeszcze lepiej)

Nie jest źle. Grafika spokojnie daję rade. Co ty byś chciał wyciągnąć na prawie 7 letniej konsoli ??

Opublikowano

Ja jednak uważam że grafika PC w znacznym stopniu przewyższa konsole, jest to widoczne i nie na darmo między premierami GTA na piece i konsole jest taka długa przerwa... Już pierwsi użytkownicy PS3 zauważyli, błędy które wynikają z przestarzenia i tego że konsola przestaje wyrabiac

Myślę że przy nextgenach, nie będzie już żadnej róznicy ...

Wątek tego tematu zapomaniałbym...

GTA V różne wersje zdarzeń :D. W wielu sklepach pojawiły się pre ordery na PC jednak w każdym sklepie jest inna data premiery.

"Wielkie R" jeszcze ani razu nie odniosło się do tego i nie dało nam jasno do zrozumienia że nie powstanie wersja PC...

Dyrektor Nvidi na konferencji prasowej, powiadał że gracze PC mają przygotowac się na coś wielkiego.

Jedne plotki mówią że Piątka wyjdzie na wiosnę 2014 roku

Inni podają że już przy premierach nowych generacji konsol 22.11 będziemy świadkami pecetowej wersji

Jedno wiadomo na pewno cierpliiwi zostaną wynagrodzeni. Że też nie mogę pograć ...

Opublikowano

na PC wejdzie niebawem , podobno już jest

Grand Theft Auto Five, nie wyszło jeszcze na PC, więc nie wiem, co sugerujesz tym "podobno", zresztą w mediach i różnych środkach np. mpcforum, będzie dało się słyszeć ,ze wyszła właśnie ta gra na komputery :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...