Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na jakim serwerze bys zagral/grasz?

Kuxnicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli zly dzial bardzo prosze o przeniesienie do dobrego dzialu. Na jakim serwerze bys zagral/grasz? Chodzi mi o mod, nie chce nazwy serwera ani ip, robie serwer minecrafta i musze dokonac malych badan aby dowiedziec sie jaka jest obecnie sytuacja ;) za odpowiedzi bardzo dziekuje,

pozdrawiam kuxnicki

Opublikowano

minigry+wspólny survival.Wspólny survival to dla mnie byłby(jak już pisałem kiedyś pod innym tego typu postem) survival gdzie grace wspólnie budowaliby miasto wydobywając wszystkie surowce potrzebne do budowy,jednak byłby to troche eksperyment społeczny jakby ludzie tam działali,więc dodaje minigry,ale takie nowsze(np:hide&seek) bo takie serwery raczej nie marudzą na brak popularności tylko brak slotów wolnych :D

Opublikowano

Pracuje nad 1 serwerem już od ok. 2 dni jak chcesz pw , moglibyśmy połączyć projekty :P

ANTYWARN

Ja gram najczęściej albo na Parkourach albo survivalach

Opublikowano

Pracuje nad 1 serwerem już od ok. 2 dni jak chcesz pw , moglibyśmy połączyć projekty :P

ANTYWARN

Ja gram najczęściej albo na Parkourach albo survivalach

Napisz mi na pw z opisana oferta,

Co do mini gier + survival nie ma nawet sensu robic, jeden zbuduje drugi zniszczy . Survival z modami - potrzebna b dobra maszyna

Opublikowano

Cześć,

Ja aktualnie gram już tylko na serwerach MiniGames, bo wszystkie inne mi się znudziły, a MiniGry są dynamiczne i wszechstronne. ;-)
Zagrałbym na takim polskim serwerze, jak Hypixel, bez wysokich pingów, z polską społecznością. ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...