Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

robal34

Hacki  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dlaczego hackujesz?

• Bo nieumiem gra??
      6
    • Bo lubie psu? zabawe innym?
      15
    • Bo lubisz to?
      15
    • Czy chcesz szybciej lvl wbi??
      74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno hacków było niewiele np.EAST albo NORTH ale teraz coraz więcej i coraz wredniej hackuja.

Proszę o wszystkich pobieręjacych hacki z tego bądź innego forum wchodzili na inne serwery np EUROPE_2.

Jak to sie nie zmieni to zacznę częściej słać tickety .Najczęściej dzieci góra 12 lat pobierają hacki i nie potrafią nawet

hackowac ze statami 2/8 czy gorszymi ,a psują grę i ludzie wychodzą z rooma.Ostatnio wysłałem ticketa z 10 kont warrocku

i to pomaga 36lvl z goldem i 41 zostaly zbanowane.

Pozatym w hackach są virusy które zagnieżdżają się w komputerze i reinstal kompa trzeba robić.

Więc proszę o hacowanie na innych serwerch albo l2p.

Opublikowano

kurde faktycznie skladam honor pod ta ankieta bo teraz bardzo czesto dzieci nie sluchaja ze maja grac na europe 2 z hackami

Opublikowano

temat jest zbędny.....

ustaw se w sygnaturze to, co myślisz o hackowaniu na wszystkich serwerach....

ludzie i tak będą wchodzić tam gdzie się im podoba : <

PS. ale faktycznie za dużo ludzi hackuje na EAST : (

Być zajebistym...

Opublikowano

no niestety nie wybiore zadnej a opcji w tej ankiecie bo ja nie hackuje

a jedynie tylko raz sprawdzam hacka czy dziala (opcje) raz tylko gram i nic wiecej

ja tez nie jestem zwolennikiem hackow

ale kazdy hacker to noob bo nie umie grac i tylko ta opcje powinienes zostawic w tej ankiecie

ja tez sle tickety na hackerow

potrafie 30ticketow dziennie wyslac ;p

no ale coz ludzie od zawsze byli pierdo***** i zawsze beda ;p (oczywiscie nie wszyscy)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up lol

Niedawno hacków było niewiele np.EAST albo NORTH ale teraz coraz więcej i coraz wredniej hackuja.

Proszę o wszystkich pobieręjacych hacki z tego bądź innego forum wchodzili na inne serwery np EUROPE_2.

Jak to sie nie zmieni to zacznę częściej słać tickety .Najczęściej dzieci góra 12 lat pobierają hacki i nie potrafią nawet

hackowac ze statami 2/8 czy gorszymi ,a psują grę i ludzie wychodzą z rooma.Ostatnio wysłałem ticketa z 10 kont warrocku

Pozatym w hackach są virusy które zagnieżdżają się w komputerze i reinstal kompa trzeba robić.

Ja tam juz nie cheatuje to nie ma sensu zawsze jakies dziecko z Opk wejdzie i psuje wszystko. Powinni rozjebac wszystkich cheaterow i nakarmic ich flakami swinie...

niestety k2 ma graczy gleboko w dupie i nic nie zrobia dopoki ludzie kupuja spermium

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Opublikowano

Oj tam przecież nie ma anty kicka można wywalić gracza w 90% da się tą osobę teraz wywalić chyba że ma 2 komputery lub jakiegoś koleżkę, który nie kliknie (y) xD

76561198090890807.png

Opublikowano

pytanie nie z tej bajki jakmoge wybrac inny serwernp europe2

ale lama wchodzisz w opcje i masz tam servery. z automatic przestaw na manual

to takie trudne? wystarczy choc sladowo znac angielski

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Opublikowano

qulpak przegląda temat xD

za dużo spamu na tym temacie ; <

nic wam nie da gadanie o tym że hackerzy są beee ; d

wysyłajcie tickety i będzie git majezon ^^

Być zajebistym...

Opublikowano

Czytam wasze posty i mam wrażenie że jestem na forum warrock.com.pl...???? To jest forum o cheatach/hackach/botach i innych "wspomagaczach" do gier. Rozumiem Waszą irytację no ale w tej chwili offtopujecie..

Btw. Aha i pisząc teksty typu "Ja nie cheatuje etc etc" psujecie sobie tylko opinię. To tak jakby w kościele powiedzieć ze się nie modlisz...

off

Opublikowano

4 opcja jest zbedna, bo i tak po pewnym czasie dostanie sie bana.

a co do 1 opcji to radze trenowac a nie hackowac. mowia trening czyni mistrza :]

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

masz szcescie ze to ty niezbanowales mojego konta bo by ci sie pozadnie oberwalo małolacie. :lol:

naucz się pisać dziecko

>>>>>Kliknij<<<<<

Użytkownik zmienił pseudonim na HerbiPL

Opublikowano

Ludzie... Teraz warrock jest pelen cziterow kazdy serwer i to niezaleznie rowniez od narodowosci gracza czy jego lvla. Naprawde z reka na sercu moge powiedziec ze staralem sie grac bez cheatow a grac potrafie. Ale wszystko ma swoje granice i moja cierpliwosc sie wreszcie skonczyla. Gram na cheatach bo inaczej sie nie da. Uzywam zazwyczaj tylko bulletsx2 albo invi no spread czasami gdy wlacze wallhacka ewidentnie widze jak kolesie z lvlami ponad 50 leca centralnie w moja strone albo czaja sie za mna choc normlanie by nie mial pojecia gdzie jestem. I niech mi ktos nie wyskakuje z tekstem ze ktos mu z teamu napisal albo na tsie powiedzial. Pozdro.

Opublikowano

przestańcie tutaj spamować.....

ludzie....

nikt was nie będzie słuchał....

zgadzam się z wrboyem

Być zajebistym...

Opublikowano

chociarz ktos madry

popieram cie w 100%

Budowniczy
Opublikowano

Ja sie na maxa wkurzyłem i juz od dwóch miesięcy wysyłam tickety. Mnie to wali czy polacy czy ruski i tak wysyłam tickety. Trudno sie mówi. Ci co grają na hakach i tylko uzywają gps czy coś innego NIE UMIEJĄ GRAĆ. Po prostu mają zero umiejętności w tej grze. Są nobami. Jak byście byli mądrzy i nie wrzucali tych zajechanych haków na te forum lub na inne to by tyle hakerów nie było. Jesteście sobie winni coście zrobili. Jedyna jaka opcja dostała to WYSYŁANIE TICKETÓW. To jest moja opinia. pzd.

Opublikowano

Ja sie na maxa wkurzyłem i juz od dwóch miesięcy wysyłam tickety. Mnie to wali czy polacy czy ruski i tak wysyłam tickety. Trudno sie mówi. Ci co grają na hakach i tylko uzywają gps czy coś innego NIE UMIEJĄ GRAĆ. Po prostu mają zero umiejętności w tej grze. Są nobami. Jak byście byli mądrzy i nie wrzucali tych zajechanych haków na te forum lub na inne to by tyle hakerów nie było. Jesteście sobie winni coście zrobili. Jedyna jaka opcja dostała to WYSYŁANIE TICKETÓW. To jest moja opinia. pzd.

To po cholere siedzisz na tym forum?
Opublikowano

No właśnie aż sie zygać chce od tych hacków na East

w 4 rundzie masz staty 12:2

a w 8 rundzie masz staty 13:19

to taki przyklad dlatego tez sie przyłączam do pozostałości aby nie hackowac na EAST

od tego macie Europe, Europe_2 i INTERNATIONAL....

Opublikowano

Nic nie zrobicie jest kilka kont najczęściej ;p Ja hackuje teraz od tygodnia bez opk czy coś w tym stylu kiedyś hackowałem z miesiąc wbiłem z 16 lvl , ale mnie zbytnio lvle nie obchodzą co mnie obchodzi , że ktoś mi napisze 4 gwiazdki jak mu się nie podoba może iść takie jest moje zdanie i nie będę mówił , że nie hackuje czy hackuje , ale tylko 1 opcja czy 2 bo to raczej prawdą nie jest ;p Jak jest hacker inny to walczę z nim , bo nie latam z superjumpem po mapie tylko gram z cheatami na które ludzie nie zwracają uwagi , a inni rywale mnie denerwują ;D ja tylko europe :P Jak wam się nie podoba hakerstwo to po co tu w ogóle konto zakładaliście?

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Pasjonat
Opublikowano

Ja raz dostałem bana za haki i od tej pory nie hakuje, ale wkurzają mnie hakerzy. Np. jestem medykiem i wychylam się, gość z końca mapy w 1 sec wali we mnie, że zostaje mi 1hp. Lecze i znów się powtarza. Kiedy pisze, że haker, to gośc pisze "Nie ja pro jestem". Na dodatek niektórzy tak perfidnie hakuje, np. dual scorpiony no recoil no spread(nie super no spread, tylko zwykłe czyli widać na celowniku, że ma no spread), ja pisze, że haker, a innych to gówno obchodzi.

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Według mnie rzeczywiście coraz młodsi się zabierają za war rocka i kiedy im ta gra nie idzie łatwo to pobierają haki i hackują na Europe, tak jakby nie mieli innego serwa.

Pomogłem daj 5

Opublikowano

w ankiecie powinna byc jeszcze opcja - hakuje bo inni hakuja, ja wlaczam haka ale gram normalnie, jak trafi sie jakis h** co ma ewidentnie gps i low lvl i nie chca go kiknac to sie wk**** i tez wlaczam gps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...