Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]YouTubera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam . sprzedaje zepsute questy i nie działające . odradzam pracy z tym użytkownikiem.

@aw a kiedy start serwera? bo nie wiem czy teraz znajde czas

Opublikowano

@up

Po pierwsze ortografia się kłania .

Po kropce piszemy z dużej litery LOL

Po pierwsze stawiasz użytkownika w złym świetle, a potem go pytasz kiedy start ?

Ludzie proszę was, bez przesady z tym.

P.S. a ja polecam, dobry człowiek

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

@up

Po pierwsze ortografia się kłania .

Po kropce piszemy z dużej litery LOL

Po pierwsze stawiasz użytkownika w złym świetle, a potem go pytasz kiedy start ?

Ludzie proszę was, bez przesady z tym.

P.S. a ja polecam, dobry człowiek

Pozdrawiam

widać że kolega nie wie co to @aw . co ma ortografia do błędy stylistycznego ? :)

Opublikowano

widać że kolega nie wie co to @aw . co ma ortografia do błędy stylistycznego ? :)

To jest inny błąd.

Nie mówiłem, że popełniłaś jeden błąd .

Naucz się czytać ze zrozumieniem .

NP>

Napiszę

Kot

Lubi psy

To nie jest, ze kto lubi psy,

tylko kto to kto odwal się od niego :)

A lubi psy to co innego :)

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

nie polecam . sprzedaje zepsute questy i nie działające . odradzam pracy z tym użytkownikiem.

@aw a kiedy start serwera? bo nie wiem czy teraz znajde czas

mam pytanie ? jak mogę sprzedawać zepsute questy jak :

-po pierwsze nie znam lua a questy pisze mój wspólnik (a z tego co widzę to questy zawsze działają)

-po drugie nigdy nie sprzedawałem questów jeśli coś to skryty Python

-po trzecie na gg pisze do mnie pełno osób które proszą o pomoc i jeśli mam czas to zawsze pomagam albo doradzam :p

co do serwera to serwer startuje za kilka miesięcy (to poważny projekt więc na pewno nie mamy zamiaru robić serwer na odwal )

Opublikowano

To jest inny błąd.

Nie mówiłem, że popełniłaś jeden błąd .

Naucz się czytać ze zrozumieniem .

NP>

Napiszę

Kot

Lubi psy

To nie jest, ze kto lubi psy,

tylko kto to kto odwal się od niego :)

A lubi psy to co innego :)

Pozdrawiam

Oby nie było takich nauczycieli w szkołach bo następne pokolenie będzie miało więcej głąbów niż teraz.

@ Warnox ja Ci doradzam YouTuberów którzy mają dużo wyświetleń a nie subów ponieważ aktualni YouTuberzy metina mają "martwe suby".

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

czekam juz 2gi tydzien na sklep który miałes mi poprawic - ten z is . wpłaciłem pieniadze na konto wojtka a Ty mi dajesz gówno a nie questa . jezeli nie dostane tego zrobie ci ładna anty reklame.

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

czekam juz 2gi tydzien na sklep który miałes mi poprawic - ten z is . wpłaciłem pieniadze na konto wojtka a Ty mi dajesz gówno a nie questa . jezeli nie dostane tego zrobie ci ładna anty reklame.

Hahaha :D człowieku widze różnica python-quest jest ci nie znana ;) ja questa dałem dobrego moge go nawet udostępnić i większe fejmy z tego forum ci powiedzą, ze jest dobrze napisany. Może nie optymalnie, ale dobrzeczy. A błędy to masz po stronie klienta (python) i to już nie moja sprawa ile Warnox to poprawia ale gdybyś nie zauważył to zaczęła się szkoła. A pliki dostałeś dobre tylko problem mieli twoi technicy z ich wgraniem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...