Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ConcordiaMt2

Mr4śny™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhy, a niech to pokaże na ch handlowym przy topce serwerowej, toć każdy może zrobić serwer hamachi i zmienić nazwę w kliencie na Concordia

albo zmienic IP i wejsc na cliencie concordii.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Refresh

Pamiętacie ile ludzi grało kiedyś na tym serwerze, dlatego teraz gra tak mało? Co o tym sądzicie?

@offtop

Ma ktoś nie potrzebne konto z eq/bez eq na tym serwerze? Niech napisze na PW

Opublikowano

@Refresh

Pamiętacie ile ludzi grało kiedyś na tym serwerze, dlatego teraz gra tak mało? Co o tym sądzicie?

@offtop

Ma ktoś nie potrzebne konto z eq/bez eq na tym serwerze? Niech napisze na PW

Bo Hardy się wypalają, ludziom się nie chce expic, po to zostały zrobione privy by było latwiej, by była zabawa. Co najlepsze.. grałem tam 9 miesiecy temu ? było z 1k osob online , no w uj, wbiłem 86 lv i Zostało z 100 osob, z czego 5 osob w jinno m1 ch1 stało w WAKACJE. Nie zrobilem ani 1 wojny, ani 1 pvp, bo nie było z kim, ponadto hardy polegają tylko i wylacznie w zasadzie na dropieniu i meczeniu sie z lv, nie widze w tym zadnej przyjemnosci. Pozdrawiam. (Mam jakies eq tam/kase ale do oddania za free nie :) )

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Witam napisał do mnie kolega który ma bana na mpc.

z prośbą o wstawienie tego tematu.

Sprawa wygląda tak.

Stracił 250zł za ekwipunek od jednego z administratorów.

Nie dostał 2 rzeczy tarczy oraz Bojowego Miecza.

Spoiler 

1727402.jpeg

1727396.jpeg

1727396.jpeg

1727398.jpeg

1727399.jpeg

1727400.jpeg

Nie dam sobie ręki uciąć że to prawda ale ss wyglądają n a oryginalne.

Ja tylko umieszczam to o co Mnie poproszono

To kolega chciał z Ciebie de*ila zrobić. 6/7 na Concordii? :D

Na serwerze kiedyś się fajnie grało, teraz nie ma po co.

tenor.gif

Opublikowano

To kolega chciał z Ciebie de*ila zrobić. 6/7 na Concordii? :D

Na serwerze kiedyś się fajnie grało, teraz nie ma po co.

Ty właśnie wyszedłeś na debila pisząc ten post.

Przecież to jest zrobione w navi, dlatego jest 6/7.

@ Top

Serwer kiedyś był fajny, teraz gra zaledwie 50 osób..

Opublikowano

Ty właśnie wyszedłeś na debila pisząc ten post.

Przecież to jest zrobione w navi, dlatego jest 6/7.

@ Top

Serwer kiedyś był fajny, teraz gra zaledwie 50 osób..

słyszeliście o takim czymś jak cheatengie?

tak, był fajny jednak się wypalił, może z braku nowości?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

słyszeliście o takim czymś jak cheatengie?

tak, był fajny jednak się wypalił, może z braku nowości?

Nowości? Ten serwer posiada wszystko co powinien mieć każdy dobry hard, nic dodać nic ująć, do tego dodali szkatułki blasku które lecą z bossów i metinów od 25

Eventy, wojny gildi, dodatkowe raty, wszystko to jest robione pod 20 osób które tam grają.

@Offtop

Ponawiam pytanie, ma ktoś tam konto/eq do oddania za darmo? Niech napisze PW.

Opublikowano

Grałem tam daaaaawno temu i ogólnie to bardzo dobrą motywacją do gry tam było to, że serw został opłacony z góry na yyy chyba 6 lat? więc nie było podstaw by się obawiać, że padnie po 2 miesiącach.. Jednak wtedy gdy ja odszedłem, odchodziło dużo ludzi głównie z tego samego powodu co ja - zbugowany strach i inne rzeczy o których w sumie już nawet nie pamietam, ale pozostane przy strachu.. " Męczyliśmy '' Montes Was o naprawienie tego strachu w dt, kij wie ile czasu i niestety zaczęliście myśleć o naprawie dopiero jak już połowa ludzi odeszła... A szkoda, bo serwer teraz już się nie odrodzi tym bardziej że powstała sravia2 i wszystkie gimby tam poszły ( choć moze to i lepiej ) + syfiasty As*arial gdzie nie wiadomo po co i na co tam ludzie jeszcze siedzą...  

Ja lubie dobre hardy i takim byłaby Concordia, gdyby tylko na Polskim privie zaangażowanie było takie jak na Niemieckich... Mogliście mieć spokojnie 2k ludzi, ale cóż no.. Mówią, że jeszcze nie urodził się taki co by wszystkim dogodził, a ja mówię, że urodził się nie jeden tylko że są zbyt leniwi ;p  

A co do tekstów  typu '' na hardach można tylko expić i stać w m1 i się nudzić "  to ja od zawsze mówię, że  ( nie ubliżając nikomu ) trzeba być kretynem by się brać w ogóle za gre w metina tylko po to by sobie poexpić... Hardy są fajne pod tym względem że nie ma w piernika itemów powyciąganych z chińskich komiksów, tylko jest jedno podstawowe ( jeśli mówimy o oldschool'owym hardzie ) gdzie wbijasz lvl, robisz biologa i się napierniczasz gdzie się da <- z tym żę do tego musi być odpowiednia ilość graczy. A jak ja czytam tutaj na mpc tematy i ludzie piszą teksty typu '' mi wystarczy 300 ludzi online " albo '' czy będziecie zwiększać lvl bo nie będzie co robić na serwie '' to naprawdę nic tylko się śmiać pozostaje...  

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Podobno ma być rework, pod inną nazwą.

Z tego co kojarzę z dyskusji na mpc to miał być i rework, i zbliżony serwer i to w dacie początek lipca. Osobiście jak nie wyszło to szkoda, ale moim zdaniem jak mieliby zrobić jak większość serwerów-> postawić 1 miesiąc i zamknąć to lepiej, że nie postawili, bo każdy zapamięta dobrze team concordii.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziać to się dzieje na razie ze strony graczy bardziej, niż ze strony administracji ( pomijając jednego admina / gm'a Nathana który coś ciągle próbuje działać ) . Na forum concordi gracze sami z siebie chcą zawalczyć o serwer i już zaczęli pisać do YouTube'rów by zaczynali serie z tego serwera. Np. Ujarany wrzucił filmik i ma zamiar nagrywać mimo, że gra tam z 50 osób. Gdyby Ludzie zaczęli wracać lub zaczęli by grać, byłoby naprawdę fajnie głównie z tego względu, że serwer mimo braku graczy cały czas stoi. 

Wystarczyłoby tylko przypomnieć o tym serwerze, bo przez wielu zakładam, że serwer został zapomniany. A może nawet niektórzy nie wiedzą, że dalej stoi i można grać. 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...