Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wymiana z 1 konta na 2-kasa z allegro ?!

stworekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam mały problem kupiłem kase na allegro juz miesiac nie dostałem bana , ale i tak tworze nowa postac i czy jak bym przelozył sobie wróżki i reski to na moim nowym koncie będę mial bana ? reski i 3 wr sa legalnie zdobyte

Opublikowano

@up

ale chodzi odkryja to dostaje tylko na te co kupilem ? a nie na all czy na teraznieszym co gram ?

Jeśli logowałeś się na 2 konta na tym samym komputerze, to w bazie wyświetli się to samo IP. Więc możesz dostać na oba, jeśli ktoś cię zgłosi.

Opublikowano

Nie odkryja;p Kupilem rok temu i jakos nie mam bana wiec nic ci nie bd. Nawet jakby odkryli nic nie moga zrobic bo jest to juz tak stara sprawa ze sie przedawnila i jestes czysty ;p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a jak usune te konto o bede gram na tym co nie kupilem golda ?

Jeśli logowałeś się na 2 konta na tym samym komputerze, to w bazie wyświetli się to samo IP. Więc możesz dostać na oba, jeśli ktoś cię zgłosi.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie odkryja;p Kupilem rok temu i jakos nie mam bana wiec nic ci nie bd. Nawet jakby odkryli nic nie moga zrobic bo jest to juz tak stara sprawa ze sie przedawnila i jestes czysty ;p

Oszustwa nie ulegają przedawnieniu.

Opublikowano

Nie strasz go i mu nie mieszaj. Nie dostaniesz bana i tyle. Watpie ze komus bedzie sie chcialo sprawdzac logi z pol roku czy z roku:> nikt na cb nie nakapuje bo nikt o tym nei wie oprocz cb i sprzedawcy. Watpie ze sprzedawca cie wyda jak on z tego ma tylko zysk. Jezeli nie dostales bana po miesiacu to znaczy ze nie dostaniesz wgl. Przeloz itemy i graj :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja od marca do czerwca kupowalem goldy okolo 30/40kk w miesiacu czasem nawet 2 razy a nigdy bana nie dostalem :)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...