Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Znajdź miejscówkę!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczorajszy screen zdaje mi się, że był nie daleko pewnego dragu na dole mapki, czyż nie? :)

Jakbym miał więcej czasu to wziąłbym udział.

Może gdyby zmienić zasady i wydłużyć czas nadsyłania screenów to byłoby większe zainteresowanie...

Opublikowano

Jakby były inne zasady ogóle to by było większe zainteresowanie. A nie rezygnacja z konkursu od razu...

Po 1. Konkurs umieścić w: Aktualnie Trwające Konkursy na stronie głównej forum

Po 2. Dawać ss koło 17-18 do 20:00.

Co do wczorajszego ss'a, tak było to miejsce na dole dragu. Kolo kontroli granicznej :P

Opublikowano

Uparci jesteście ;)

Ale ok,forum jest dla was stworzone.Nie chcem żeby konkurs upadł,a więc czas do nadsyłania SS macie do godziny 18:00 następnego dnia.

I nic więcej nie zmieniam,mam nadzieje że się ucieszycie.

Oczywyście ta zmiana liczy się dopiero od SS który się pojawi.

Co do Aktywnych konkursów,musimy poczekać na naszych Adminów,gdyż oni to mogą zmieniać.

Opublikowano

Łatwy ss dziś, wystarczy jechać trasą w klasie... :D

Bierzcie się do roboty, na 100% znajdziecie. Jak nikt do 16:00 jutro nie znajdzie, podam w jakiej klasie. Żeby ruszyć ten konkurs, nikt nie chce nawet -5% z paska lub -10? :P Powodzenia ode mnie.

Edit. Rozumie się ;)

Opublikowano

PavelGie-Z tego co widze najlepiej by dla ciebie było gdyby nic nie bylo zasłonięte,mapa pokazana i 24h na nadesłanie.

To jest konkurs,a nie zabawa dla dzieci.Trzeba się pomęczyć i pojeździć po mapce.I każdy ss ma pokazane 3 fragmenty.

Opublikowano

PavelGie-Z tego co widze najlepiej by dla ciebie było gdyby nic nie bylo zasłonięte,mapa pokazana i 24h na nadesłanie.

To jest konkurs,a nie zabawa dla dzieci.Trzeba się pomęczyć i pojeździć po mapce.I każdy ss ma pokazane 3 fragmenty.

Oczywiście, powinno być tak jak dawniej na facebook'u. Pokazane całe miejsce, tylko HUD (chyba tak to się pisze) wyłączony.

Życzę powodzenia w dalszym etapie konkursu z masą uczestników biorących udział...

Ja już się nie włączam do tematu.

Opublikowano

Nie no dzisiejsze miejsce było trudne do znalezienia, ale żeby ustawić się tak jak jest na wskazówce graniczy z cudem... ponad 15min. "ustawiania" się do ss, i nici z tego... mam nadzieje że uznasz mi tego ss'a bo nie uwieże w siebie.

Sam konkurs jest dobry, lecz małe zainteresowanie ponieważ nikt o nim nie wie, tylko te osoby które wejda do działu NFSW i zauwazą konkurs.

Opublikowano

Wczorajszy ss chyba nie zostan mi uznany :P Nadal 2 pkt.

Kto grał w Most Wandeta nie będzie miał problemów z dzisiejszym screenem :) Czekam na kolejny.

Opublikowano

Do konkursu osoby się już nie zgłaszają ponieważ nie wiedzą o całym konkursie. Jak nikt go nie umieścił na stronie głównej i ja sam tylko reklamuje go na fb i u wszystkich znajomych, gdzie się tylko da, to co się dziwić że dwie osoby są na czele.

Ja wziąłem udział i prawdopodobnie nic za to szukanie 30 minutowe nie będę miał. Tak samo peter711, ponieważ zostanie zawieszony cały konkurs :(

Opublikowano

Czy byłaby możliwość przedłużenia dzisiejszego terminu do 19:00 albo chociaż 18:30? Mam małe problemy z laptopem (niedziałająca karta graficzna) :/

@EDIT

Dziękuję, na szczęście już gotowe :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wiem, że wcześniej było za łatwo (żałuję że dopiero od 3 dni wiem o akcji), ale dzisiejszy screen to zdeczka przegięcie xD Mam bardzo znikomą znajomość świata gry, więc pewnie przejadę obok i nie zauważę, ale trudno :D I tak poszukam ;)

@Edit

Poddaję się :<

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja odpuszczam, szkoda że nie wyciąłeś ss'ów 100x100 pixeli, bo to jest jeszcze za łatwe! Wszystkie ss'y były dość trudne jak ktoś nie znał mapy gry co najmniej w 40%, ale to jest totalnym przegięciem. Znam świat gry w ponad 90% i nie jestem w stanie tego znaleźć. Jak peter znajdzie to miejsce to wyczuwam dogrywkę w konkursie.

Zresztą jak nie aktualizujesz punktów to poco szukać tych 2 ss ostatnich? Powinienem w takim razie już dziś wygrac.

Opublikowano

Dwie godziny szukania i nic, nie wierzę że ktoś to znajdzie ;) Ale zobaczymy, też na początku myślałem o MW ale nie znalazłem jej w tym miejscu co sądziłem.

Ja już odpuszczam chce Wam się to szukajcie :D

@AW

Dziś wskazówka o 19:00 do której mamy nadsyłać ss z miejscówką? Ponieważ przedstawione mają być dziś wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...