Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Znajdź miejscówkę!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś zna bardzo dobrze mapkę to od razu znajdzie miejscówkę.

Uważam, że konkurs się nie przyjmie, bo jest mała aktywność w teamie.

1. Do kiedy trwa konkurs?

2. Codziennie do wygrania nagrody?

3. Kto wygrywa? Ten kto pierwszy podeśle screen'a czy losowo będzie wybierany zwyciężca?

Opublikowano

Ma być włączona cała mapa lecz pomniejszona i gdzieś na bok przesunięta,aby była pewność że to jest to miejsce,oraz miejsce pokazane na SS.

Opublikowano

Fajny pomysł. Szkoda, że maks. 3 screeny wyślę. Mapkę MW znam idealnie, ale tą z Carbona już gorzej.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

No zajebiście, wchodzę o 19:00 na kompa bo miała być wskazówka, szukam, szukam. Zalazłem wysłałem po 19 kilka minut na PW ss, to teraz czytam ze zasady zmienione w dniu konkursu. CO TO MA BYĆ?! Ja podziekuje za taki konkurs, jutro moze dasz wskazówke o 8 rano bo coś innego wypadnie. Konkurs to konkurs raz zasady sie utala, a nie zmienia kilka godzin przed samym konkursem.

Edit.

Rozumiem ale no bez przesady, każdy chce wygrać ten konkurs, było ustalone coś.. A niektórzy nie mają tak łatwo żeby czas znaleźć na tą godzine podaną i siedzieć na NFS i szukać nie wiadomo ile, a później jeszcze okazuje się ze godzina zmieniona była.

Opublikowano

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH!

PRZESTAWIŁ MI SIĘ KALEDARZ,I POKAZYWAŁ MI SOBOTĘ.KONKURS ZACZYNA SIĘ OD JUTRA,DZISIEJSZY SS USUWAM.

JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM.

Opublikowano

Czyli teraz konkurs trwa od 20.09.13r. do 28.09.13r.? I jutro będzie inny ss o 19, wolę się upewnić bo znowu przegonie ojca z kompa nie potrzebnie :P

Opublikowano

Widzę małe zainteresowanie jest.Jeżeli będę dalej dostawał po jednej odpowiedzi,konkurs anuluję a Adriano dostanie -5%.

Każda osoba która zdobędzie chociaż 1 punkt,dostanie również -5%.

Opublikowano

Ludzie bierzcie udział w konkursie bo można wygrać ciekawe nagrody. A w półtora godziny spokojnie się znajdzie miejscówke.

Chciałem nareście wygrać jakiś konkurs na MPC to dostane nędzne -5% a i tak mam 0% na pasku. Już po goldzie ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...