Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać PvE  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Posta? ?atwo i szybko expi?ca to:

• Warlock
      0
    • Nuker
      9
    • Glavier
      1
    • Hybryda
      2
    • Rogue
      5
    • Spear int?
      3
    • Inne(niebierzemy pod uwage Wizów!)
      3
    • Warrior
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, problem mój nie dotyczy botów lecz nowej postaci którą właśnie chcę założyć.

głównie specjalizuje się w warrior ale chciałem coś nowego.

Postać robie od zera więc będzie krucho z SP, niezależny mi na pvp, po prostu lobię

grindować i z czasem grać w party. Bardziej zastanawiam się nad postacią Chińską

ale jak dacie dobre ZA dla euro to zmienię zdanie. Zastanawiałem się nad Spear int

(lub hybrydka...jest coś takiego?) wizard odpada, nuker jakoś tak mnie średnio ale

nie wykluczam jeszcze, Bow raczej ciężko się expi a o glavierze mam małe informacje.

Więc co myślicie? główne kryteria to:

1.szybko expi

2.bez problemów solo

3.przydatny w party (nie wyobrażam sobie żeby siedzieć w party, na doczepkę i do niczego się nie przydać)

4.PvP mnie nie interesuje.

5.Optymalna inwestycja w SP(tudzież z rozsądkiem przy małej ilości)

6.Bot nie wchodzi w rachubę

7.Brak taxi.

Za odpowiedz z góry dziękuję i liczę na miłą dyskusje :)

Pozdro.

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

Heh człowieku masz niezłe wymagania :D ja wybrałem nukera s/s ponieważ dobrze i szybko expi ma podcinki wrazie małej ilości hp oraz da rade na solo z gigiem z gigiem PT bez dobre snow shielda i seta to bd krucho xD

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Heh człowieku masz niezłe wymagania :D ja wybrałem nukera s/s ponieważ dobrze i szybko expi ma podcinki wrazie małej ilości hp oraz da rade na solo z gigiem z gigiem PT bez dobre snow shielda i seta to bd krucho xD

Zgadzam się s/s to uniwersalna postać bicheon, cold, lighting - 100.Sam takiego farmie czuję że będzie ostra jazda tym bulidem, widziałem filmiki z pvp i pvm daję radę ;).

Opublikowano

Full STR bow Fire Light. Takie moje zdanie. :D Bardzo przyjemnie expi, nie pada praktycznie wcale a do party moze byc jako lurer ( skill MIND BOW) A jak z euro to Warrior FTW :)

Opublikowano

Mysle ze twoje wymagania najbardziej spelni Bowman Fire(100), light(80) cold(20), wlasie ze expi sie szybko, na pvp kladzie full INTY na lajcie, ogolnie na pvp stal sie bardzo mocny po wejsciu 100 lvl, no ale zanim ten 100 dobijesz to bedzie juz 140^^

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ja proponuje: Hybryde 5:1 spear int 100heks,100cold,100lighting

Popieram sam posiadam podobną postać i jest prawie nie do pokonania, nie mówię o Wizzach z Sunami z którymi sobie czasem nie radzę.

Opublikowano

WItam, problem mój nie dotyczy botów lecz nowej postaci którą właśnie chcę założyć.

głównie specjalizuje się w warrior ale chciałem coś nowego.

Postać robie od zera więc będzie krucho z SP, niezależny mi na pvp, po prostu lobię

grindować i z czasem grać w party. Bardziej zastanawiam się nad postacią Chińską

ale jak dacie dobre ZA dla euro to zmienię zdanie. Zastanawiałem się nad Spear int

(lub hybrydka...jest coś takiego?) wizard odpada, nuker jakoś tak mnie średnio ale

nie wykluczam jeszcze, Bow raczej ciężko się expi a o glavierze mam małe informacje.

Więc co myślicie? główne kryteria to:

1.szybko expi

2.bez problemów solo

3.przydatny w party (nie wyobrażam sobie żeby siedzieć w party, na doczepkę i do niczego się nie przydać)

4.PvP mnie nie interesuje.

5.Optymalna inwestycja w SP(tudzież z rozsądkiem przy małej ilości)

6.Bot nie wchodzi w rachubę

7.Brak taxi.

Za odpowiedz z góry dziękuję i liczę na miłą dyskusje :)

Pozdro.

Ja proponuje hybrydke. lighting,cold i heuksal. jets dobra do grania radzi sobie z gigami itp w pt tez bvardzo duzo zdzialasz... sry za polskie znaki ale nie uzywam teraz ich :)

Opublikowano

Dorczu co do nukera s/s sword cold light miałem takiego ff do 90 wszystko na max miał i na 80 na słabym secie dawałem se rade z kazdym mobem na moj lvl, pvp też dobrze mi szło.

Punisherka.png
Opublikowano

Ludzi do grania znalazłem zostaje przy warriorze, ale dzięki za odpowiedz. Może sobie zrobię nukerka na boku jak się znudzi wojek :)

up

Sry, nie wiedziałem że jest taki dział jak dyskusja ogólna :)

pozdro

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

chialby jeszcze dodać, że wymienione przez was buildy są bardzo kosztowne pod względem sp ... jak już byś miał coś robić na pvm to rób wiz/bard. W pt bardzo potrzebny, duży dmg, mało potrzebnych sp.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

chialby jeszcze dodać, że wymienione przez was buildy są bardzo kosztowne pod względem sp ... jak już byś miał coś robić na pvm to rób wiz/bard. W pt bardzo potrzebny, duży dmg, mało potrzebnych sp.

Dobry bulid musi dużo SP wymagać.A co to za frajda wbić max lvl i być ciotą na pvp ;/.