Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aline2

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie serwer powstał dla zabawy czy tylko zdobyli kasę i się zwinęli ( ja myślę że chodziło o kaskę :) )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

od samego poczatku ten server byl nie wypalem.. darmowa strona serva i forum. juz cos o tym swiadczy. masa bugow. co ja bede wiecej pisal jesli ktos gral na nim to wie o co caman.

JurexGCW

Opublikowano

Według mnie serwer nie byl tak pod IS bo wszystko było w grze d zdobycia, lecz każdy odszedł przez bugi co skutkowało 200 graczy online i zamknięcie serwera.

Opublikowano

Jak jużmówiłem. Wykupił na 1 miesiac maszyne za 500 zł. Postawil zarobił duzo kasy i tp i teraz sie zwijamy. Debilizm. Juz mu sie nie chcialo w rok szkolny. 4FUN dla szkoły

d2dp.png

Opublikowano

Thean to dziecko 14 letnie, kto gadał z nim wie. Swoją drogą, serwer był pod kase zrobiony on wciągu 4 dni zarobił tyle ile poszło na maszyne. Zobaczymy co Weles aka Leszcz będzie robił :D

69106895705463245684.png

Opublikowano

Uff jak dobrze,ze tutaj nie gralem.Lepiej wybierac stare,stabilne serwery,ktore nie padna z dnia na dzien.

Topic@ Losy aline byly do przewidzenia.Serwer postawiony na gotowcu,150online to musialo sie tak skonczyc.

Opublikowano

Znałem dobrze administratora (Sheila aka Weles aka 360 aka Thean), gdyż reaktywowałem z nim projekt Tineshy, niestety zawinął się z kasą pomimo tego, że to ja opłaciłem serwer. Z projektem Aline2 wystartował sam, jednak już na starcie było rozdawanie eq i to było wiadome, że jak grało 40osób to serwer długo nie postoi. Po przeczytaniu newsa na stronie wywnioskowałem, że zwyczajnie zawinął się z kasą i wyłączył serwer gdyż szkoda mu było opłacać kolejnego miesiąca.

pozostaje mi tylko napisać serwer offline, cls

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...