Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W której z tych gier lepszy jest multiplayer?

Kanpat

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie lepszy jest multiplayer?

• Black ops 1
      6
    • Modern Warfare 3
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. W której z tych gier jest lepszy multiplayer. Nie oceniamy kampani, zombie czy jakiegoś tam trybu spec tylko multiplayer. Black ops 2 mi się znudził i chciałbym zagrać w coś innego. Nie widzę sensu kupowania na razie obu gier. + oraz -

Proszę, żeby wypowiadały się osoby, które grały w obie gry!

Opublikowano

W blacka nie grałem ( miałem kupić ale gra trochę stara więc bałem się o to, czy ,z kimś będzie grać :D ) Mam modern warfare od czasu premiery, wbiłem w multi max poziom ( 80 ) odblokowałem wszystkie lvl'e broni :). Powiem szczerze, że grało się przyjemnie. Wciągnęła mnie łącznie na 2 miesiące gry dzień i noc. Blacka ma kolega. Mówił, że tylko tryb zombie jest fajny, a tak to nie gra w multi. Ja bym brał obie tytuły i obie używane. Tu masz bardzo dobre call of duty black ops :

http://allegro.pl/call-of-duty-black-ops-pc-stan-bdb-i3554899569.html
10 złoty xD . A tu masz dobre modern warfare 3 :
http://allegro.pl/call-of-duty-modern-warfare-3-pc-pl-nowa-sklep-box-i3557219898.html
. Razem jakieś 100 zł razem z przesyłką kurierem za pobraniem ;)

21515.jpg

Opublikowano

Dzięki, że coś napisałeś na ten temat i podałeś mi jakieś linki do allegro. Nie skorzystam bo jestem kosnolowcem. Ale tak, kupiłem obie na PS3.

Opublikowano

Szczerze ? BO to ogolnie klapa , MW 3 jest jakos tam grywalny , i jesli chcesz wybrac tylko jedna z tych gier , to wydaje mi sie ze bardziej sie ubawisz z MW.

Do tego MW jest bardzie "oblegane" aktualnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...