Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT Rozpoczęcie gry

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczne grac w WoT mam 3 miesiące do turnieju.(ksiądz i resta organizuje w naszej wsi) Musze byc jak najlepszy wiec prosze was o pomoc mało wiem o tej grze.Prosze o linki do tut.Dam lika

;):)

Opublikowano

że co kur*a!? ksiądz organizuje turniej wot? Padłem

Top: Droga do is-7

i gra w gta 4 ,gta san andreas ,cs ,Battelfild 3 .Super ksiądz ma najlepszy kompa w wsi

is-7 jest w jakim kraju

Opublikowano

ruskie

skoro mówisz że najlepszego kompa we wsi ma to uciągnie Twój wota? Jak z netem?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza jest linia do IS-7 (jak na początek).

Przede wszystkim musisz myśleć, musisz wiedzieć jak zaskoczyć przeciwnika, oraz znać mapy. Myślę, że 3 miesiące to trochę za mało, żeby dobrze ogarnąć grę, ale zawsze można spróbować. Nie wiem też na jakich zasadach ma odbywać się ten turniej, ale dla mnie to trochę dziwne :P

Zalecam ci oglądanie tych YouTuber'ów: Hallack05(szkoła czołgisty OBOWIĄZKOWO), NewMulti2k, FajaBB, Vdr1984. Dzięki ich filmikom poznasz trochę czołgi, mechanikę gry, oraz przede wszystkim mapy, taktyki i zachowania.

Jeżeli masz zamiar dojść do najwyższego tieru, to w 3 miesiące bez premki może być cięzko - zależy też ile grasz i jak grasz. Jak będziesz miał pytania, to pisz.

SigCustomBG.png
Opublikowano

Zaczne grac w WoT mam 3 miesiące do turnieju.(ksiądz i resta organizuje w naszej wsi) Musze byc jak najlepszy wiec prosze was o pomoc mało wiem o tej grze.Prosze o linki do tut.Dam lika

Polecam Is-4 . Przy dobrym kontowaniu nic cię nie przebije a po 2 na is-4 jest zajebiste działo :)

Opublikowano

ruskie

skoro mówisz że najlepszego kompa we wsi ma to uciągnie Twój wota? Jak z netem?

net szybki 10 MB komp powinie uciągnąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...