Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukryta prawda: MandzioCraft

roofik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak na oko widze że 90 % osób myśli

że mandziocraft to hosting mandzia.

To nie prawda ludzie nie oceniajcie książki po

okładce! Pozatym czy ktoś wogule sprawdzil czy ta strona działa? chyba 2 osoby sprawdziły i wiadomo że to negatywna strona.

Mandziocraft to kopia darmocraft !

Te całe mandziocrafty i jakies inne darmocraft to jedno wielkie oszustwo!

A wy jak myślicie? Napiszcie na dole!

Opublikowano

Gdyby to była strona mandzia na pewno napisałby coś o tym na swoim kanale. Ja nie pamiętam żeby coś takiego napisał..

Opublikowano

Gdyby to była strona mandzia na pewno napisałby coś o tym na swoim kanale. Ja nie pamiętam żeby coś takiego napisał..

No ja też

Opublikowano

WLasnie to samo c o up.. KAzdy wie ze ten hosting to sciema:) Trzeba pobierac jakies pliki a to jest hosting ,dziwne:P

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Mandzio nie ma nic wspólnego z tym hostingiem. Jakiś koleś zarabia na PPA w ten sposób. Z youtube kasuje nie wygodne komentarze. Teraz dając komentarz widać: "Komentarze mogą nie zostać opublikowane do czasu ich zatwierdzenia przez przesyłającego." co oznacza, że będą się pojawiały tylko te dobre. Wcześniej widziałem, że komentarze były włączone a później ludzie go wyzywali od oszustów.

Jeśli ktoś chce postawić serwer to warto zapłacić kilka złotych na pewnym hostingu niż pobierając jakieś dziwne pliki. Nawet jeśli to działa to nie jest to darmowe tak jak sugeruje autor.

Szczerze jebie mnie wasz caly minikraft, nuda w chuj.. Ile to mozna ;x

Nie ma to jak komentować nie czytając tematu.

Moim zdaniem mandzio zbija hajs i oszukuje ludzi. ;) Tez sie dalem nabrac.

Gdyby mandzio miał COKOLWIEK wspólnego z tym hostigiem (poza nazwą) to by to sam reklamował a tak nie było, więc wnioski same się narzucają.

Opublikowano

Gimby wierzo, w jebane getcrafty, freeminecrafty i inne cuda na kiju, 10 wejść za rzecz wartą 60+zł, takie coś tylko w Polsce

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

To pic na wode... Regulamin jest praktycznie nie do znalezienia i pisze że możesz nie dostać serwera nawet jak zapłacisz. Sam licznik po odświeżeniu strony mówi sam za siebie. Najpierw 3000 serwerów nagle 2500 i potem 2800 i tak skacze - co sekunde tyle osób traci i otwiera serwery? Błagam...

Opublikowano

Na miejscu mandzia zgłosiłbym to na policję.. Bo to jest bezprawne wykorzystanie wizerunku bez pozwolenia. Chyba jest na to jakiś paragraf ;/

Opublikowano

powiem jedno mandzio craft to strona tego samego autora co darmocraft ponieważ patrzyliście na kolory, ten sam pasek menu u góry to jest ta sama sciema

Pomoglem ?, Nie zapomnij zostawić likea. B)
mca.png

Opublikowano

powiem jedno mandzio craft to strona tego samego autora co darmocraft ponieważ patrzyliście na kolory, ten sam pasek menu u góry to jest ta sama sciema

Od kiedy podobne strony, to te same strony? :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Geniusze, rozkminiacie o co chodzi a wystarczy tylko wejść i poczytać regulamin.

Administratorem strony jak i pełnoprawnym przedstawicielem jest użytkownik zarejestrowany w serwisie YouTube pod nazwą xMandzioHosting.

Jebie oszustwem na kilometr, filmik także. Nie polecam, maszynka do zarobienia pieniędzy.

Pzdr. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...