Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minigames tam jest dużo slotów potrzeba,można także walnąć do tego survival+wojny gildii było by ciekawie,z chęcią bym na taki wbił i bywał na nim często :D

Opublikowano

Survival fajny pomysł, lecz jest sporo tego typu serwerów. Może lepiej aby pełnił kilka funkcji i nie miał tylko jednego rodzaju :)

Opublikowano

Siemano

Mam serwer 300 slt i nie wiem jaki typ zrobic ?

Napiszcie w komentarzach jaki chcecie.

Myslalem nad Survival + frakcje + rpg

Ale piszcie

a może napisz ile ramu per slot ?

Opublikowano

Polecam zrobić serwer z modami.

Mało jest w tych czasach dobrych serwerów z modami, dla tego ty możesz spróbować zrobić taki serwer.

Nie polecam ci robić kolejnych survivalów, gdyż tych serwerów jest potok.

Moja osobista propozycja to do tych modów zrób tak że za np. 1000$ czy tam 10 diaxów można kupić działkę na wybranym przez siebie terenie o wysokości np. 50x50, lub też za sms'y, będzie ci się to wtedy lepiej kupowało niż vipy.

Opublikowano

Na 300 Slotów, Dobry byłby jakiś porządny Survival Games lub MineZ czy też coś w tym rodzaju. Nie opłaca się robić survival+frakcje ze względu iż jest masa takich serwerów.

Opublikowano

Najgorsze z możliwych :P

Postaw typowy PVP.

Nie ma serwerów najgorszych. Każdy lubi co innego. Ja tam lubie freebuild gdzie można wykazać się kreatywnością i organizowane są eventy w budownictwie - takich serwerów już chyba nie ma.

Opublikowano

PvP (najlepiej dwie mapki zróżnymi rodzajami,np Hard i Chest) oraz Survival - jak bys zablokował każda mapke na 100slotów, to bys miał jak trzy serwery ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...