Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto z was kupuje GTA V ?

GramaTher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wyszło GTA V i kto jest taki podniecony premiera i ma ochote wydać 199zł na gta ? :D

Opublikowano

Jestem maksymalnie zjarany, na początku średnio mnie ekscytowało ale podniecenie się udzieliło :)

Niestety, nie zamierzam kupić. Ale za to daję koledze w prezencie urodzinowym preordera który daje rabat 20zł- jeśli cena gry spadnie o ledwie 20, a nie 40 złotych (musi mieć cenę 160zł- inaczej ojciec mu nie kupi. Dzięki mojemu prezentowi może kupić jak będzie 180zł :D średni prezent ale zawsze coś, nie mam dużo kasy), będzie mógł sobie to sprawić ;)

No i jak trochę ogra to będziemy sobie pożyczać :P

nie bd wersji na pc
Ja nie kupuje bo nie mam ps3/xbox ;c a wydaje się super gra

Musi być. Rockstar zostałby zastrzelony na miejscu bez graczy, gdyby stało się inaczej. Ponieśliby potworne straty...

e ja mam pirata i nie narzekam :D, fajna gierka polecam.

Przed premierą wgrałeś? Bo dla mnie piracenie spoko, ale grać przed premierą to chamstwo.... :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak wersja na PC będzie w ciągu kilku miesięcy to kupuję. Jak będzie trzeba poczekać z rok to chyba czas znowu zakupić konsolę.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Tak jak w temacie wyszło GTA V i kto jest taki podniecony premiera i ma ochote wydać 199zł na gta ? :D

Ja .

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Nie bo nie mam konsoli. A nawet jak wyjdzie na PC, to nie kupie w dniu premiery. Poczekam aż stanieje do magicznej granicy 150 zł. Prędzej 200 zł wydam na kolekcjonerkę niż na zwykłą edycje gry.

Opublikowano

czekam na pc a tak to mam pirata na x360

i nie narzekajcie ze 200zl bo ja tu muszę płacić 200 + ;) i w 30 min nie było całego zaplecza o 2 w nocy

Opublikowano

czekam na wersje na nasze stacyjki ;3

Może i poczekam z rok ale cóż :D

Konsoli po to nie będę kupował.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Grafa jednak jaj nie urywa. Trzeba czekać na ps4 i pc. Nie kupuje bo zyebal mi się ps3 może kupie jak wyjdzie ps4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...