Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Nowy Tradehack 3.88

lises123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zresztą jeśli ja bym miał TH i on by działał to nie dał bym go nikomu na ziemi nawet bratu. Bo jak bym powiedział wszystkim to metin2 by upadł albo nikt by w niego nie grał

bo kto chciał by grać w grę gdzie na każdym kroku coś ci ukradną. Jest jeszcze 3 opcja gdzie by wprowadzili takie zabezpieczenia że nikt by nie hackował.

Opublikowano

mi th dziala.. pozdro dla autora.. pomógl mi i wiem co i jak! dzieki jestes wielki!!! m..... kocham cie xD

metin 2 pl.. koniec privów.. po padnieciu mojego serwera.

s19

67lv+

Opublikowano

to nie ma prawa dzialac... to zwykly key, kiedys jakis user sprawdzal kod i bylo tam mniej wiecej napisane: email usera z youtube i konto zostalo pomyslnie shackowane, jak nie wierzycie sprawdzcie ;d

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Przykro mi na PL'u nie działa :((

Testowałem na wielu , bardzo wielu osobach i nic :/

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

BaSia ma racje.Był kiedys koles z tym TH i potem ktos go w czyms otworzyl i okazalo sie ze key ale dziala tylko gdy hack jest wlaczony.Pamietam to

Dając Minusa motywujesz mnie do dalszej Pracy ^^

Opublikowano

Nie ma prawa, możliwości itp. żeby działało!!

A hack to będzie później waszych kont :)

Pewnie zrobił tak:

1. Stworzył jakiś plik czysty...

2. Zrobił skan'a.

3. Zainfekował, zauploadował już zainfekowane, dał skana do czystego pliku i proszę! :)

Chcecie to też mogę nakręcić filmik jak komuś EQ zabieram :)

Chwila pracy w edyt. filmów lub zgadanie się z kolegą na skype czy na 2 kompy...

I nikt już o tobie nie pamięta...

Budowniczy
Opublikowano

Więc tak :)

to jest key na 100%

Juz mi sie ktos na konto wrabal;/

a jak do niego pisze zeby wynosil sie z mojego konta to odpowiada ze cos mi sie pomieszalo i ze to jego konto:D

84016125.png
Opublikowano

czyli żadne trade chacki nie istnieją do metina jak istnieją to trzeba zapłacić grubą kase temat można zamknąć bo spam się zrobił.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

DO KURWY NĘDZY...JESZCZE JEDEN POST A DOPILNUJĘ, ŻEBY KTOŚ DOSTAŁ PREZENT!!!!@#$%^&*()!!!!! MAM WAS KURWA DOŚĆ...NIE SPRAWDZALIŚCIE TO NIE KOMENTUJCIE...

POWIEM PROSTO:

WYPIER.... JAK SIĘ NIE PODOBA!!!

Post zostanie usunięty! NIE PISAĆ!!!!

Budowniczy
Opublikowano

lises powinienes warna 50% dostac:)

Tak ajk up napisal daj filmik na yt potem na mpc daj.

Wiesz ze przez Ciebie 86lvl ninje stracilem? na privie

Wiec..:)

84016125.png
Opublikowano

Mam to w dupie co straciłeś...nigdy nikogo nie okłamałem...(oprócz matki)...nie wsadziłbym keyloggera...po chuj mi wasze konta?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...