Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download][Autorski] Catch Me! - gra w berka.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@tolvat

Nie wiem czy się nie mylę ,ale z tym eq chodzi chyba oto ,czy potem relogu lub crashu się nie usuwa.Czyli ,ze mamy to stare eq i wchodzimy na arene i ono znika ew.czy ono się zapisuję.

Opublikowano

@tolvat

Nie wiem czy się nie mylę ,ale z tym eq chodzi chyba oto ,czy potem relogu lub crashu się nie usuwa.Czyli ,ze mamy to stare eq i wchodzimy na arene i ono znika ew.czy ono się zapisuję.

@UP

1. Nie było - będzie.

2. Po wyjściu z gry gracz jest usuwany z listy graczy i teleportowany na spawn (będzie).

3. Patrz wyżej.

4. Jakie eq?

5. Później o tym pomyślę, ale być może zrobię możliwość dodawania własnych języków lub modyfikowania aktualnych, na razie wszystko jest po angielsku.

Co do statystyk:

Nie dam ich w pluginie, będą jednak na moim serwerze ;) (Jeśli uda mi się go załatwić) Nie można mieć wszystkiego ;P

Ta dokladnie. I co do 3. Event na wyjscie/kick sobie nie poradzi z crashem serwera.

(tu moze przydac sie wlasnie config, zapisac do niego dane o graczach na arenie ale z nich nie korzystac, ale jak podczas wlaczenia serwera w configu wykryje graczy to znak ze cos sie popsulo i trzeba sie upewnic czy nie sa na arenie itp :P)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@UP

Co do eq:

Kiedy gracz wchodzi na arenę - ma swoje normalne eq, po crashu nic się z nim nie dzieje, tak samo jak nic się nie dzieje kiedy następuje crash np. na survivalu ;)

Co do crashu:

Z tego co wiem, i wyczytałem kiedyś - eventy te obsługują również crash.

Opublikowano

@UP

Co do eq:

Kiedy gracz wchodzi na arenę - ma swoje normalne eq, po crashu nic się z nim nie dzieje, tak samo jak nic się nie dzieje kiedy następuje crash np. na survivalu ;)

Co do crashu:

Z tego co wiem, i wyczytałem kiedyś - eventy te obsługują również crash.

Przetestuj lepiej :P zrob sobie komende co wywola crash (to chyba latwe :D) Bo nie wydaje mi sie za nagle zawieszenie sie calego serwera moglo utrzymac spokojnie eventy. To raczej DED i tyle.

BukkitSmerf

Opublikowano

@UP

Jak na razie skończyłem komendę na edycję poszczególnych opcji areny, na dzisiaj myślę że wystarczy. :)

Opublikowano

nie chcę nic mówić, ale jest już plugin FreezeTag :p Ale i tak dobrze, że ktoś z Polski pisze takie fajne rzeczy ;) Tylko życzyć następnych udanych projektów :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

nie chcę nic mówić, ale jest już plugin FreezeTag :P Ale i tak dobrze, że ktoś z Polski pisze takie fajne rzeczy ;) Tylko życzyć następnych udanych projektów :)

po nazwie to raczej inna gra :) tez fajna :P

Kiedys sie gralo wiec spr cos z pamieci wyciagnac.

1 osoba byla berkiem i jesli kogos zlapala to musial stac i sie nie ruszac az ktos go nie odklepie.

A to z tego co czytam to zwykly berek, a wiec juz inna gra :P Nie jest to jakies super wymagajace, ale jest git :P

BukkitSmerf

Opublikowano

Hejka.

Aktualnie wykonuję plugin na zlecenie pewnego serwera, więc nie mogę pisać Catch Me, dlatego nie pojawiła się nowa wersja. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...