Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem.

MrMushroom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Sprawa jest taka. Grałem sobie na serwerze test2, i go nagle wyłączyli. Grałem na nim ze swojego głównego konta zmieniając serwer. No i wyłączyli i teraz chcę sie zalogować na serwer na którym ciągle gram, lecz jak się loguje to chce mnie wrzucać na test2. A serwer testowy jest wyłączony więc wywala mnie do strony głównej. W linku zmieniłem test2 na gb2 a i tak ciągle mnie chce wrzucić na testowy. Proszę o pomoc bo chciałbym sb pograć ;/

naampc.png

Opublikowano

Wejdź na swoje konto ze starego linku (w historii) może to coś pomoże.

Nie działa. Włączam stronke z profilem gracza z gb2 (bo inne to na główną wchodzą), klikam loguj, wpisuje pasy i znowu idzie do profilu tego gracza nie logując mnie. Ale i tak lajk leci za dobre chęci xD

naampc.png

Opublikowano

Może moja odpowiedź będzie troche głupia ale będziesz musiał czekać na otworzenie testowego serwera lub zrób nowe konto i napisz do suportu lub na forum i oni napewno ci pomogą.

Albo wejdź na Adres e-mail i wejdź z linku potwierdzającego i zobacz czy to coś da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...