Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwerowa Domena w home

Fulsiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam domene w home.pl zarejestrowana na rok za 12 zł, wygasa ona za kilka dni i czy muszę płacić 117 zł ?
Bo juz mam gdzies domeny w home.pl i chce gdzies indziej, ale mam pytanie czy musze oplacic drugi rok przymusowo czy nie ?
Jest to domena zwiazana z moim serwerem minecraft wiec prosze nie usuwac tematu.
---------
Kawałek reg:
Zignorowanie PRO FORMY (nieopłacenie jej) będzie równoznaczne z rezygnacją z usługi. Brak płatności za PRO FORMĘ spowoduje wyłączenie serwera, który był przez Ciebie testowany.
chcem sie upewnic 100 %, czy moge zapomniec o tej domenie i nie placic

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Tak, po minięciu okresu czasu w tym przypadku jest to rok musisz za przedłużenie tej domeny zapłacić 117 zł ;-)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Tak, po minięciu okresu czasu w tym przypadku jest to rok musisz za przedłużenie tej domeny zapłacić 117 zł ;-)

ale ja sie pytam czy musze placic, bo domene i home.pl mam w dupie, zostawie domene ale nie musze placic ? choc i tak nie chce tej domeny

Jak chcesz przedłużać to tak. A co to ma wspólnego z MC? :P

nie che przedluzac, musze placic ?

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie przeczytanie regulaminu strony podanej w temacie

https://home.pl/regulaminy

Nie jest to zwiążane z minecraftem a to co masz w niej serwer Minecraft nic nie zmienia

Jeśli wykupiłeś domene w promocji to musisz płacić prżez 3 lata dwa razy więcej za każde przedłużenie obowiązkowe nawet gdy nie chcesz inaczej wezwanie do sądu

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie przeczytanie regulaminu strony podanej w temacie

https://home.pl/regulaminy

Nie jest to zwiążane z minecraftem a to co masz w niej serwer Minecraft nic nie zmienia

Jeśli wykupiłeś domene w promocji to musisz płacić prżez 3 lata dwa razy więcej za każde przedłużenie obowiązkowe nawet gdy nie chcesz inaczej wezwanie do sądu

a co jeśli to znalazłem

cytat:

Zignorowanie PRO FORMY (nieopłacenie jej) będzie równoznaczne z rezygnacją z usługi. Brak płatności za PRO FORMĘ spowoduje wyłączenie serwera, który był przez Ciebie testowany.

@UP nie musze placic ? xD

chce sie upewnic 100 %

Opublikowano

Tego nie powie ci nikt oprócz pewnych osób najlepszym sposobem jest bardzo dokładnie przeczytanie regulaminu lub zalogować sie do panelu i napisać do supportu hostingu a im wszystko dokładnie opisać (Przywitanie, znaki interpunkcyjne, pytanie) słowa userów mogą być mylące

Raczej musisz bo to pro forma a jaką masz ty nie wiemy

Opublikowano

Rezygnujesz - nie płacisz. Ew, przenieś za darmo do ovh i zwiększą Ci ważność do 12miesiecy. Czyli do roku.

dzięki ;)

Wale wszystkie domeny na home.pl choć są opłacone i nigdy tam nie wejde, przekieruje je tylko na mój serwer i koniec.

Ide rejestrowac domene serwera na ovh.pl :)

Opublikowano

Jednak up2 sie myli. Przyjdzie do ciebie najpierw zawiadomienie i wezwanie do opłaty a ty im to odsyłasz w wyborem (powiększona wpłata lub wezwanie

Wszystko w regulaminach

Jeśli nie zapłacisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...