Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam sposobu na odpalenie elfbota na otsie Legends of Shinobi wersja 2.0

Satino Ryu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już mówiłem w temacie, szukam sposobu na odpalenie bota na otsie Legends of Shinobi. Nie podawajcie mi linków do poradników na forum bo próbowałem tych sposobów i nie udaje się niestety. Nie nabijajcie sobie tutaj postów, tylko piszcie odpowiedzi konkretne i na temat. Proszę o szybką pomoc. Bota mam tylko nie wiem jak go odpalić. Dodam, że przez process hackcera już próbowałem. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

nie podawac mu elfbota!! tepic noobstwo tylko elita moze bocic XDDD

jesli chcesz jednak zrobic clienta wiedz ze los zablokowal DLLinjection xDDDDD zobacz gdzie zablokowali ten zastrzyk i usun ten kod?

22368.png
Opublikowano
  •  

nie podawac mu elfbota!! tepic noobstwo tylko elita moze bocic XDDD

jesli chcesz jednak zrobic clienta wiedz ze los zablokowal DLLinjection xDDDDD zobacz gdzie zablokowali ten zastrzyk i usun ten kod?

To znaczy jak zobacz i usuń kod ? Wytłumaczysz mi to jakoś ?

Opublikowano

Podłączam się do prośby wyjaśnienia w jaki sposób można odblokować klineta, by można było odpalić elfa, ewentualnie, jeśli ktoś zna sposób na rozpakowanie klienta.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...