Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziewczyny

Crytek023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozmawiaj o niej, staraj się nie wtrącać na nie znane wody

lepiej lekko ją przynudzić i zawsze liczyć na szczęście, niż masz coś zmyślać i wyjść na kompletnego idiote

doswiadczony jestem w takich sprawach (tzn w zostawaniu idiotą)

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Najlepiej o pogodzie.

A na poważnie , jakbyście mieli wspólne zainteresowania to rozmowa sama się toczy.

Takto to możesz jej poopowiadać coś śmiesznego i też się rozmowa potoczy - w zależności czy dziewczyna jest z humorem czy bez.

Opublikowano

powiedz mi która jesteś klasa

zależy wszystko od wieku dziewczyny (z gimbazy wolą księcia - musisz się pokazać że jesteś idealny. takie z liecum są już bardziej normalne i wolą zobaczyć chlopaka który jest sobą, nie kimś kogo tylko udaje)

r4bv.png

Opublikowano

więc musisz pokazać się z jak najlepszej strony

pamiętam swoje początki w gimnazjum xD

dziewczyny były zajebiste z wyglądu, w środku niestety nie błyszczały

jakie twoja ''miłość" ma otoczenie? zadaje się bardziej z "pank rock" dziewczynami czy z kujonami?

r4bv.png

Opublikowano

Zapytaj czym się interesuje i co lubi robić w wolnym czasie, może akurat zbiegiem okoliczności będziesz tym samym się zajmować/interesować :)

Opublikowano

aha... ale zalezy w jakim sensie "pank rock" nie wiem z kim ona sie zadaje :P ale chyba bardziej z 1 kolezanka caly czas chodzi :D

Ta koleżanka będzie tylko przeszkadzać. Podwójny stres itp.

Powiedź jest że ładnie dzisiaj wygląda, zapytaj jaką ma teraz lekcje, co robi po szkole, powiedź jej coś śmiesznego.

PS. O pogodę się jej nie pytaj bo wychodzi na to że jesteś ślepy.

Opublikowano

konkretnie chodziło mi o to, w jakim otoczeniu się znajduje.

są dziewczyny zadajace się z niegrzecznymi chłopakami, oraz są takie które ''rozmawiają" z chłopakami, ale naprawdę myślami są daleko od nich, bo poprostu ten men jest kompletnie nie w twoim stylu

napiszę ten post i raczej nic więcej nie dodam

a więc z własnego doświadczenia (wczoraj) widzę że nawet jeśli zablysniesz u dziewczyny, ale naprawdę ona nie zna ciebie lecz tego kogo udajesz, to nic z tego nie bedzie. lepiej jest odrazu dowiedzieć czy ona jest w twoim stylu, czy raczej poprostu nie ma sensu angażować się w jakieś rozmowy bo poprostu nie pasujecie do siebie

r4bv.png

Opublikowano

Podejdz zacznij od przywitania zagaduj pytaj o Zainteresowania , ale nie mów jej zaszybko np '' Słodziak , kotek '' itp . Musisz fajnie zagadać potem gg , fb pozniej już się ułoży .

Opublikowano

Podbij i ,,Hej mała chcesz zobaczyć moje pro konto 99 lvl kd , eq + 9 ? '' na pewno na ciebie poleci . (Zart)
Jeśli masz odwage to zagadaj lub zacznij na fejsie czy cuś . Dowiedz sie o niej jak najwiecej!

?????

Opublikowano

W Gimnazjum w większości są tu bez mózgie puste dziewczynki oczywiście nie mówię to o wszystkich, odpuść sobie aż pójdzie do wyższej szkoły tam dopiero można polować.

Opublikowano

up a jezeli mi sie podoba wlasnie ta to co mam czekac az do liceum ?

No cos ty bron boze, lecisz-zagadujesz-moczysz-czujesz sie facetem-z jajami

1377808813-U903831.png

Opublikowano

rozmawiaj o niej, staraj się nie wtrącać na nie znane wody

lepiej lekko ją przynudzić i zawsze liczyć na szczęście, niż masz coś zmyślać i wyjść na kompletnego idiote

doswiadczony jestem w takich sprawach (tzn w zostawaniu idiotą)

Śmiechłem xD. Jeszcze nie dawno Tobie pomagali z dziewczyną, bo ponoć chciałeś zamoczyć, a zostałeś z Renią [ pozdrowienia dla kumatych ]. Ekspert kur*a xDD.

@topic. Już pewna osoba napisała, w gimbazjum to przeważnie puste sztunie, jeśli wiesz, że to ta jedyna - ruchaj.. tzn ruszaj !

Arigato.

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie jak mozna zagadac do dziewczyny i o czym z nią rozmawiac ?

O wszystkim . Nie da się inaczej na to pytanie odpowiedzieć.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...