Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Stary client DarkOrbit!.

bambus123pl

Chcecie starego clienta DarkOrbit?  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie starego clienta?

• Tak
      45
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż to, teraz sprawdzimy co wolimy, my czyli gracze. Stary client, taki jak dawniej bez lf4.. apisa, zeusa, aegisa, itd... .ZEby byla taka sama grafika, dony tak samo ustawione i ten sam wygląd :) ( Bez cenny wygląd irków na 6 lv :) ). Moim zdaniem twórca gry przesadził.. i chodzi mu wyłącznie o kase, zepsół ten PIĘKNY fajny serwer. Najlepszy był np w 2009r.. wtedy były zabawy max 20k hp ktoś brał... a teraz to nawet po 150k bierą .. Tak więc ZDECYDUJMY!!! :)

Opublikowano

Małe? Nie ma na to szans żadnych, co najwyżej zrobią interfejs bardziej przystępny i rzucą pare ochłapów typu darmowe naprawy.
I co, nawet jeśli zagłosuje tu 100 osób, w co szczerze wątpię, to i tak to do niczego nie doprowadzi. Szczerze mówiąc dlatego, że tak dużą firmę jak bp chuj obchodzi zdanie 100 polaków z forum o cheatach.
With rgz, przepraszam za niszczenie marzeń usera 'bambus123pl' (mam dobry humor to sobie odpuszczę spekulacje nt. wieku itp. tej osoby :rolleyes: )

7yo9.png

Opublikowano

Nie widzę sensu tematu. Będzie zwykły spam, a BP i tak nic nie zrobi w związku z tym.

Opublikowano

Było wielokrotnie, imo nowy > stary. Większość co płacze nawet wtedy nie grała, a chodźby walki były nudne imo.

Opublikowano

Lepiej zamknijcie ten temat. Bedzie tylko niepotrzebny spam. Ja tam wole właśnie czasy od kiedy wprowadzono lf4 aegisa havocki itp. Mam nadzieje ze stary klient nigdy nie wroci :P

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

ja wole stargeo clienta i nowy też fajny np ten pierwszy nowy albo z uridium wars to było zajebiste:D

0572.jpg

Opublikowano

Stary, stary, stary, kryśki z klanem czy cubikona 5 BB biło dla 100k kredek i 90 uri. potem się wszyscy cieszyli i lecieli na wyloty :P

Nie było takiego zjebaństwa w DO gdzie generał nie umie pisać poprawną polszczyzną czy takie zjeby/dzieci które dostają ataku ADHD

jak widzą aegisa, ktoś sprzeda komuś innemu za darmo a potem ma pretensję, nic tylko wyjebać Mu w dupsko RSB w starym DO to były

szczególne przypadki a teraz tak co drugi gracz ;D

( Pisząć o BB miałem na myśli jeszcze z 3-5 goli bo to nie czasy dzisiejsze gdzie pociśniesz kubika solo i zostanie

Ci poł osłony jak nie cała)...

Stary client to gówno było gówno, niczego ciekawego. Oczywiście, że wolę nowy ;)

Teraz jest jeszcze większe gówno ;)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Stary client był good, ale nie najlepszy. Mianem najlepszego clienta jak dla mnie to przed wprowadzeniem ulepszeń ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Stary client był good, ale nie najlepszy. Mianem najlepszego clienta jak dla mnie to przed wprowadzeniem ulepszeń ;]

Najlepiej to było jak były:

- wrota

- rsb

- smart

- emp

I inne, wtedy PvP nabrało rozkrętu, ale jak zaczęli dodawać pierdoły od profil desingów po havoki i LF4

to istne trzepanie kasy. Strategiczne użycie tych wyżej wymienionych osłabło znacznie, samo latanie

to już wgl. klapa, nim zobaczysz jaki koleś ma statek to padasz...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Stary client to gówno było gówno, niczego ciekawego. Oczywiście, że wolę nowy ;)

jeżeli grałeś na starym kliencie to opowiadasz bzdury, bo gdyby stary klient rzeczywiście był by gównem nie grałbyś"przecież stary client to gówno"

a w czasie gdy wyszedł nowy klient, duża większość chciała by on nie istniał...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ogólnie nie można powiedzieć który klient jest lepszy ,bo każdy z nich ma swoje plusy i minusy

Oczywiście jeżeli ktoś jest normalny i nie płaci żadnych kwot a na grafikę ma wyjebane i liczy się granie to można,

niestety kogoś bawią migające światełka i byciem lepszym za ,,kasę''... 300 zł. aż ! To nie mało i co się ma ? Gunwo -.-

Ale w starym DO jak tyle dałeś to mogłeś latać na lajcie, bo mogłeś wytrzymać salwy po 10k-20k kiedyś właśnie bito po

tyle i dzisiaj 3x, 5x więcej ? Koleś jebnie nawet 200k !!! Zbyt pojebane te postępy... Niestety dalej za uri. a zamiast dodać czy

zwiększyć istniejące dochody bawią się w ciuciubabkę, te śmieszne 128 uri. z krychy czy 40k z zety to kiedyś wystarczało ale nie dziś

bo trzeba się napocić na np. cytadele która jest trochę chu... Hades ładnie pokazał że nie znają liczb większych od 100k uri. jeżeli chodzi o nagrodę z wrót bo za taką nagrodę zrobiłbym bo leci z pierdylion białki czy zielonki... Ale jak dochodzi nowa rzecz to obowiązkowo musi być powyżej 200k uri. ...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Oczywiście jeżeli ktoś jest normalny i nie płaci żadnych kwot a na grafikę ma wyjebane i liczy się granie to można,

niestety kogoś bawią migające światełka i byciem lepszym za ,,kasę''... 300 zł. aż ! To nie mało i co się ma ? Gunwo -.-

Ale w starym DO jak tyle dałeś to mogłeś latać na lajcie, bo mogłeś wytrzymać salwy po 10k-20k kiedyś właśnie bito po

tyle i dzisiaj 3x, 5x więcej ? Koleś jebnie nawet 200k !!! Zbyt pojebane te postępy... Niestety dalej za uri. a zamiast dodać czy

zwiększyć istniejące dochody bawią się w ciuciubabkę, te śmieszne 128 uri. z krychy czy 40k z zety to kiedyś wystarczało ale nie dziś

bo trzeba się napocić na np. cytadele która jest trochę chu... Hades ładnie pokazał że nie znają liczb większych od 100k uri. jeżeli chodzi o nagrodę z wrót bo za taką nagrodę zrobiłbym bo leci z pierdylion białki czy zielonki... Ale jak dochodzi nowa rzecz to obowiązkowo musi być powyżej 200k uri. ...

właśnie i każdy był równy bez względu na rangę, liczyło się doświadczenie gracza bo każdy mógł wygrać. a teraz, żeby wygrać trzeba płacić

i powiedzcie mi jaką satysfakcję daję wam to, że jesteście lepsi, ale tylko ze względu na to, że w ch** zapłaciliście gównianemu BP?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Wiesz, gimbusy gówno umieją i mają kasę więc się podoba, na szczęście nadal może ktoś doświadczony takie dziecko zestrzelić,

PL1, PL2, PL3 - topkę ma albo gimbus co nie umie grać, albo gimbus co bocił, na TS3 siedzą, mają saturny havoki i inne pierdoły,

jak są jakieś konflikty to wyzywają od frajerów, potem stękają że mają wojnę z silniejszymi a cubika to chętnie kradną, nie raz były

takie przypadki, sprzedadzą każdego aby zaistnieć w tej śmiesznej grze, nawet białki nie szkoda i rsb bo wolę wydać te 50k uri.

na RSB podczas MHH, kiedyś to się za 10k kupowało i leciało aby bić zielonki... Żeby taki gnój pęknął w ciągu 10 sek.

Jednym słowem nowe jest gorsze bo najważniejsze 3 współczynniki zostały znacznie osłabione:

Ludzie - kiedyś to dorośli, ew. jakiś OGARNIĘTY nastolatek, a teraz co ? Gimbusy które mówią tylko o kutasie...

Zabawa - kogoś może i podoba się klepanie alienów ale nie non-stop, a PvP bez portfela można sobie odpuścić

Wydawanie kasy - przez ten czas dodali tylko wrota jako porządny zarobek, boli ich każde wrota które się przejdzie i 40k z zety

więc laguje i się traci... A ile to kasy z tego ? Gówno na dzień dzisiejszy, 4 LF3, 4 BO2, 1-3 Irysy (oczywiście oddzielnie).

Ale jak widać grafika w 3D lub HD to dla was pierwszorzędna sprawa zamiast ludzi...

pyhvh7E.png

Opublikowano

jeżeli grałeś na starym kliencie to opowiadasz bzdury, bo gdyby stary klient rzeczywiście był by gównem nie grałbyś"przecież stary client to gówno"

a w czasie gdy wyszedł nowy klient, duża większość chciała by on nie istniał...

Grałem na starym kliencie, i kiedyś było fajnie, ale porównując go do aktualnego okazuje się, że był słaby. Gra na nim robiła się monotonna i nudna.

Opublikowano

Grałem na starym kliencie, i kiedyś było fajnie, ale porównując go do aktualnego okazuje się, że był słaby. Gra na nim robiła się monotonna i nudna.

Adzik rozjebałeś Mnie tym, to jakim cudem kilka osób grała na starym przez 2 lata ? Aż 2 lata ? Wytłumacz Mi to gra nudna

a gracze grają po 2 lata ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

Adzik rozjebałeś Mnie tym, to jakim cudem kilka osób grała na starym przez 2 lata ? Aż 2 lata ? Wytłumacz Mi to gra nudna

a gracze grają po 2 lata ?

Grali 2 lata bo ciągle coś wprowadzali. Równie dobrze gdyby był stary client to wszystko co mamy aktualnie znajdowało by się w grze, tylko HUD byłby inny.

Opublikowano

Grali 2 lata bo ciągle coś wprowadzali. Równie dobrze gdyby był stary client to wszystko co mamy aktualnie znajdowało by się w grze, tylko HUD byłby inny.

Tyle że to w nowym pojawiły się zjebane rzeczy, kiedyś wylot to góra zielonka + podkrętka, a teraz boster, paliwko do peta, profil

desing, białka i RSB bo zielonka na flaxy, czy wylot będzie udany to zależy czy kolesie z LF4 śpią czy nie, nawet z tymi pierdołami,

(specjalnie nie wymieniałem niewidki, empa i stabilki ponieważ to już nie jest takie drogie) jeszcze trochę a SFE z tymi głupotami

na bitki nie poleci bo 5 gości z LF4 na lajcie w 1-2 sek. go poklepie, kiedyś to się tak biło z 10-15 sek. i miało się czas na użycie

empa i niewidki a teraz ?! Nawet nie wiesz czy Cie klepał golec/vegance/aegis czy inne gówna :) Tak po prostu na dzień

dzisiejszy może wylecieć golec full LF4 z podkrętką, oczywiście LF4 wyklepane na 16 lvl. i Irysy/Apis/Zeus oraz BO2, na sepromie

to będzie czuł się jak na mapie domowej, no może alieny silniejszy ale graczy to jak steuener - na jeden hit...

Przyznaję, gra wtedy była uboga ale fajna - gram nie dla pierdół lecz dla zabawy chyba z resztą jak inni :p

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...