Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM OSÓB DO NAGRYWANIA

PadajWstawaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIEK 14+ OGARNIECIE NIE PISZCZĄCY GŁOS

WIĘCEJ INFO SKYPE: seba200075 lub gg 2568072 *( na gg rzadko jestem )

JA JESTEM KAMERZYSTĄ

marrucy.jpg

Życie jest krótkie i trzeba je wykorzystać

Opublikowano

WIEK 14+ OGARNIECIE NIE PISZCZĄCY GŁOS

WIĘCEJ INFO SKYPE: seba200075 lub gg 2568072 *( na gg rzadko jestem )

JA JESTEM KAMERZYSTĄ

Też mogę coś tam ponagrywać replaye dać z np 9 fragów 9 k dmg lub 12 k dmg różne ..

Opublikowano

Ech.. . Po co ? Tak jak zaczniesz nagrywać i chcesz mieć dużo widzów to musisz coś pokazać orginalnego na tym filmie . Bo Faja77 , hallack05 czy też Scoobany oni mają od chuja tych widzów . I oni coś potrafią w World of Tanks i wątpie żeby ci się z tym YouTube udalo . No ale to jest tylko moje zdanie. Robisz co chcesz. I nie mówie że jesteś jakimś cieniasem bo niewiem jak grasz więc nie mówie nigdy na przód.

Opublikowano

Ech.. . Po co ? Tak jak zaczniesz nagrywać i chcesz mieć dużo widzów to musisz coś pokazać orginalnego na tym filmie . Bo Faja77 , hallack05 czy też Scoobany oni mają od chuja tych widzów . I oni coś potrafią w World of Tanks i wątpie żeby ci się z tym YouTube udalo . No ale to jest tylko moje zdanie. Robisz co chcesz. I nie mówie że jesteś jakimś cieniasem bo niewiem jak grasz więc nie mówie nigdy na przód.

Hah, zawsze jakiś hejter się znajdzie.

Zawsze warto spróbować prawda ?? I zwróćcie uwagę na to odkąd ci "giganci YT" są na tym YT i od kąd nagrywają.

Nad sukcesem musieli sporo popracować.

x

Opublikowano

Hah, zawsze jakiś hejter się znajdzie.

Zawsze warto spróbować prawda ?? I zwróćcie uwagę na to odkąd ci "giganci YT" są na tym YT i od kąd nagrywają.

Nad sukcesem musieli sporo popracować.

A więc, jak zwykle, wyrażenie konstruktywnej krytyki jest hejtem... ach ta wasza polaczkowatość...

shoob.png

Opublikowano

A więc, jak zwykle, wyrażenie konstruktywnej krytyki jest hejtem... ach ta wasza polaczkowatość...

Nie zaczynaj. Moim zdaniem każde działanie, które zniechęca odbiorce do wykonywania danego zadania jest hejtem.

bdw. witamy hejtera nr. 2

x

Opublikowano

Spróbować zawsze może . Jak ci dobrze pójdze to możesz zarabiać na reklamach a potem na paypal przelać . Ja jestem tego przeciw bo wole za własne zarobione pieniądze kupić złoto na gre. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie zaczynaj. Moim zdaniem każde działanie, które zniechęca odbiorce do wykonywania danego zadania jest hejtem.

bdw. witamy hejtera nr. 2

Twoim zdaniem.

Krytyka jest po to, aby osoba krytykowana poprawiła swoje błędy w przyszłości.

shoob.png

Opublikowano

Twoim zdaniem.

Krytyka jest po to, aby osoba krytykowana poprawiła swoje błędy w przyszłości.

Jak on nawet nie zaczął tworzyć. DAJCIE MU RADY, a nie kłody po nogi już rzucacie.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...