Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nigdy z tego Forum nie wyjdę, czyli Katseu vs Komputer.

Katseu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Miałem ostatnio problemy z Windowsem, sąsiad przyszedł, za piwo wgrał mi Windows XP (Jak dla mnie najlepszy) i wszystko cacy. Teraz mam problem przewijaniem. Wcześniej wszystko szybko szło, a teraz mam opóźnienia. Wyskakuje mi taki paseczek przezroczysty i zjeżdża mi po chwili na dół. To denerwujące, gdyż nie mogę niczego spokojnie przejrzeć.

Daję +.

Z Góry Dziękuję.

Opublikowano

Może masz problem z myszką , albo masz niezainstalowane stery do karty graficznej

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

To tak :

Problem pozostał + teraz jeszcze nie mogę odpalić normalnie programu. Gdy klikam 2 razy to się nie odpala, muszę kliknąć "Enter"

Dodatkowo nie mogę odpalić żadnej gierki. Sterowniki wgrywałem przed chwilą..

Opublikowano

Dobra, coś tam jest z tą myszką

Biorę Panel Sterowania - Drukarki i inny sprzęt - Mysz

I co dalej ??

Dodam, że zależy mi też na odpalaniu gier :> Nie odpalają się w ogóle. Zainstalowałem np. League of Legends. Włączam, znaczek "League of Legends", robi się na 0.1 sek czarny ekranik i jeb, nie ma.

Opublikowano

Sprawdzałem na necie jak sprawdzić dane karty graficznej. Wszędzie było napisane jakie są, a u mnie ??

http://www.youtube.com/watch?v=TVJ7gzJAOsM - tu, jak wygląda u kolesia

http://www.speedyshare.com/gp8sd/karta.JPG - tu, jak wygląda u Waszego niezbyt rozumnego Katseu :>

@EDIT:

Pod "Start - Uruchom - dxdiag" jest to samo. W ogóle nic nie jest napisane.

Wie ktoś jakie sterowniki wgrać, by działały ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...