Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maus czy E-100

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oba czołgi baaardzo się różnią. E-100 jest "miękki" w porównaniu to myszy. Ale za to o wiele lepszą lufę(strzela się nią praktycznie tylko z golda). Maus ma bardzo małą penetracje jak na 10tier ale jego rolą na CW/randomkach nie jest robienie dmg tylko jak najwięcej przyjąć na "klatę". Osobiście wybrałbym E-100. Czemu? +bardzo duży dmg, "coś tam" obija i z mojego doświadczenia jest częściej brany na CW.

Niestety Myszka nie jest już taka fajna jak kiedyś.

PS. Jest event na mausa, od 8 tieru w górę. Są tańsze i więcej na nich się zarabia.

Opublikowano

Myszka jest fajna do sidescrapu, wieża z tyłu, osłona gąsienic, opancerzenie w pizdę, 3000 hp...
Zajebisty czołg, wybrałbym jego niż E-100, mimo że działo gorsze.

shoob.png

Opublikowano

Ja ci tylko mogę powiedzieć tyle że mam nadzieję że E-100 jest warty tej męki co przehodze przez te dzewko jeszcze jak idziesz w mausa to masz Tiger P VK 45.O2A dobre tanki a tu dopiero na E-75 masz zabawę oczywiscie jak masz kogoś kto cię pod górki będzie pchał po ostatnim patchu z tej lini to jeszcze medy się jeszcze grindóue mam E-50 wymaksowane i ci powiem że daje rady może nie to co kiedyś był bo gram od bety ale jest warte poświęconego czasu na tą grę

Opublikowano

Mam E-100 i jestem bardzo zadowolony. Nie zawiodłem się. Przy okazji zrobiłem VK (VIII) tier z linii do Mausa i zastanawiam się czy go nie dokończyć. Maus to żywa tarcza, E-100 to magiczne działo. Maus-a znacznie łatwiej objedziesz, ale po skątowaniu z większej odległości... rusza tylko arta. E-100 jest znacznie miękksza, ale trudniej ją objechać i szybciej da się gdzieś przemieścić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...