Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto?

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś kupiłem T14 w promocji i od jakiegoś czasu czy też patcha mogą ten czołg premium przywrócić ponownie na konto i czy warto ten czołg przywracać ? za jakiś miesiąc kupie su-122-44 i niewiem czy warto go znuw mieć ?

Opublikowano

Ja znać polski ja być Kali.

Napisz to jeszcze raz, wyraźnie i zrozumiale bo oczy bolą i mózg nie wie o co chodzi.

shoob.png

Opublikowano

Bo kurde kupiłem kiedyś T14 i przypadkowo sprzedałem go i czy warto napisać do supportu o jego przywrócenie . Bo za jakiś miesiąc kupuje su-122-44 i niewiem czy się opłaca

Opublikowano

Bo kurde kupiłem kiedyś T14 i przypadkowo sprzedałem go i czy warto napisać do supportu o jego przywrócenie . Bo za jakiś miesiąc kupuje su-122-44 i niewiem czy się opłaca

Nie . Jak sprzedasz su 122 44 to wtedy :D

Opublikowano

Raczej nie. Jak kiedyś sprzedasz jakiś PT wyższego tieru - na wtedy zostaw sobie odzyskanie czołgu od supportu.

Jeżeli chcesz T14 to poczekaj na promocję na niego i kup CD-Action najnowsze (1200 golda). Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...