Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Turkey]Playmt2

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam problem bo od 18 chce wbić na ten serwerek i do tej pory mnie nie chce połączyć lognełem się na jakieś 1 min ale eq nie miałem tylko yangi co się dzieje?

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zal mi ich okradli mnie i all z chunjo wzieli mi stal +9 te od 80 sztylety +8 100kk zal mi ich!!!!! NIE GGRAM > > > >> > > >> > > > > >> > >>> NOB Z GM-a

Opublikowano

mnie tak samo wchodze na serw a tu pyk mieczyk od 1 lvla... niech sie z tym serwerem za przeproszeniem Jebią! tez tam juz nie gram ;F

Back to BF3...

Opublikowano

pro po serwa to nie przyuważyłem przepustek do v2 mógł by ktoś napisać zkąd je można wziąść

Opublikowano

straszna lipa ten serwer eq mi wrocilo z przed 3 dni wtedy kiedy zaczynalem stracilem parte +9 i duzo wybonowanego eq, nie gram wiecej na tym serwerze, a co najdziwniejsze lvl i skille zostaly takie same

Opublikowano

@sdff

Na tym serwerze nie potrzeba przepustek ;P

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Fajnie, fajnie grało się aż do wczoraj.... To wszystkim wcięło itemy , ale oczywiście odrazu pojawili się ludzie w Hwangach , Złodziejach itp. -_- . Po prostu nie warto już grać ; ] .

Ehhh ciężko ostatnimi czasy znaleźć coś fajnego 3 dni 3 servery i dupa. Aaaa było zbierać itemy jak [GM] wyrzucał ^ ^ stale +0 -_-.....

Opublikowano

znowu off !!!!!!!!!!!!nie dosc ze skasowali eq to jeszcze tak czesto wylaczaja serwa!!!

@offtop uhh nareszcie 100 post

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...