Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Xerath - niedocenione op ścierwo?

Krul Forumka

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

1 gra xerathem i idze na rankeda BRAIN

A czemu niby nie? Nie kazdy jest takim lowem jak ty i musi grac postacio 100 razy zeby nauczyc sie nia grac

Opublikowano

A czemu niby nie? Nie kazdy jest takim lowem jak ty i musi grac postacio 100 razy zeby nauczyc sie nia grac

Ale kurna mógł chociaż zagrać ze 3 normale, a nie na rankeda wchodzić po obejżeniu champion spotlight...

@Top: wypowiadałem się.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Jak ja nie lubie takiej gadki że jak topka nim nie gra to postać jest ch..owa itd...

@topic

Xerath jest postacią która potrafi zniszczyć każdego midera dzięki swojemu zasięgowi... np dzisiaj grałem przeciwko xerathowi, ja byłem pod swoim turretem a on gdzieś na śroku mida i JEB ! dostaje ... dlatego polecam tego champa

Opublikowano

Myślę,że Xearthem nie da się pograć dla fun'u.Jest on nudny,0 mobilności,brak escape a do tego można go rozwalić na combo ( Xearth też może ale łatwo uniknąć jego skilli ).

Opublikowano

Powiem tak, na razie nie ma skilli, które pozwalają mu grać na linii z innymi miderami. Po reworku będzie lepiej, pod W będzie jego ult, więc może będzie zadawał jakiś damage. Tak jak powiedział kolega wyżej - łatwo go zgnoic większością midderów, wystarczy mieć range skilli (Wild Cards u Twisteda) i umięjętność microwania jego skilli.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...