Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupienie konta

sztuka13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić od jakiegoś gracza ninje 183lvl razem z eamailem za 35kkk i zastanawiam sie czy on moze przywroc haslo eamaila bo na poczcie o2 jest np takie cos jak przypomnij haslo .

Opublikowano

Witam zamierzam kupić od jakiegoś gracza ninje 183lvl razem z eamailem za 35kkk i zastanawiam sie czy on moze przywroc haslo eamaila bo na poczcie o2 jest np takie cos jak przypomnij haslo .

To kupujesz postać , zmieniasz @ na swój , potwierdzasz zmianę na starym @ postaci , usuwasz wszystkie (ślady) związane z tym serwerem , i już konto twoje nie będzie miał możliwości odzyskania konta :)

Opublikowano

Jest coś takiego jak przypomnij hasło , ale musisz zmienić alternatywne dane do odzyskania emaila typu : pytanie pomocnicze czy też nr. telefonu.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ale ja nwm czy kupowac konta bo kazdy chce zebym ja dal pierwszy kase a sami wiecie ze w pandorzemt2 gra bardzo dużo oszustow

Jeżeli Team się zgodzi to zrób to przy którymś z Administracji, jeżeli zabrania tego ich regulamin to niestety, ale musisz mu zaufać.

Jak wiadomo zawsze znajdą się oszuści, ale niekoniecznie musi to być on.

Może jakoś się dogadaj, że ty dajesz połowę, on konto, a ty potem drugą połowę.

Opublikowano

Ale ja nwm czy kupowac konta bo kazdy chce zebym ja dal pierwszy kase a sami wiecie ze w pandorzemt2 gra bardzo dużo oszustow

Zapytaj się o reputację gracza na Forum serwera

Dowiedź się czy ktoś kiedyś na tych zasadach kupował od niego postać czy eq

Chociaż ja osobiście bym nie zaufał takiej osobie ,

Jeżeli kupuje coś od kogoś to raczej wybieram osoby które znam , i wiem że nie oszukają (wiem że trudno w to uwierzyć , ale są jeszcze porządni ludzie na privach):D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...