Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

wolnywyborca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem wczoraj miałem golda kupiłem kilka itemków itd. loguje się teraz i wyskakuje taki komunikat :

Your account has been blocked Time left : 3834025 min

Czy to ban co już można się pożegnać z kontem ? dodam że szkoda bo 25 lvl nabity w niecały miesiąc i 30 mil dinarów :(

Opublikowano

czasami jest taki bug ze to wyskakuje. sprobuj sie zalogowac jeszcze kilka razy. jesli to wyskoczy to dostales bana. jesli uzywales hackow lub to co up napisali to straciles konto

@down

a wiesz ile osob tak twierdzilo?

Opublikowano

Na początku użyłem haxa na zoombi ale mineły 3 albo nawet 4 aktualizacje i nic ,teraz jest ten event i wziełem golda i dostałem na 2 dni a piszę że na 1 dzień ale myśle to ich wina i grałem dziś w nocy i było ok a dziś ten właśnie gold kończył się o 10 rano i od tej pory właśnie ten komunikat jest a bugów nie używałem sporadycznie może 2-3 razy ten na knife bo strzelali z broni eh nie chce mi się tworzyć kolejnego konta bo nie nabije już tyle lvl (był ten event 200% to szybko wchodziło) i na dodatek miałem dużo broni a tu Oo więc mogli zbanować za to że mi dali golda na 2 dni zamiast jeden ? i takie pytanie a jak np gra mój brat na tym samym komputerze to też mogą mu zablokować konto jak były na kompie haki wcześniej czy to bez pośrednio do konta ?

NizzlJP a dziś dostałeś bana podobnego do mojego ?

Opublikowano

Mogles uzyc hacka rok temu a bana dostaniesz teraz. Jedno uzycie juz grozi banem wiec nie badz zaskoczony sytuacja.

Jesli brat nie uzywal hackow to bana nie dostanie.

Opublikowano

Yhym czyli jeśli ja założe nowe konto na nowy mail i nie będę używać haxów to nie dostane bana ? ale dla mnie jest dziwne z tym goldem ? wszyscy dostają po 2 dni ? i to w tym czasie co się skończył otrzymałem bana dziwne .

Opublikowano

Jesli nie uzyjesz to nie dostaniesz. To premium ostatnio bylo od 1-3 dni (losowo) wiec teraz moze nadal tak jest. Na 100% nie dostales za premium bo jesli juz to z ich winy sie tak stalo. Ty tylko wymieniles kupony. Za takie cos nie banuja. Jesli uzyles hacka to za niego dostales bana i tyle.

Opublikowano

Mam konto powerlvlowane na warbocie i żadnego bana na nim nie ma i podejrzewam, że nie będzie :)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ban jest na ip nie na konto. Przekonalem się o tym cheatując sobie na noob koncie (ogólnie jestem przeciwny cheatowaniu ale to byly czasy gdzie nie bylo rooma bez ludzi na invi/opk i się wkur*****). Poszło zarówno moje konto 37lvl gold na 45 dni i w ch*j itemków, jak i ojca 31lvl aw50f na 250 dni i klika innych broni...

Opublikowano

Ban jest na ip nie na konto. Przekonalem się o tym cheatując sobie na noob koncie (ogólnie jestem przeciwny cheatowaniu ale to byly czasy gdzie nie bylo rooma bez ludzi na invi/opk i się wkur*****). Poszło zarówno moje konto 37lvl gold na 45 dni i w ch*j itemków, jak i ojca 31lvl aw50f na 250 dni i klika innych broni...

Nie zawsze jest ban na ip więc skończ pierdzielić głupoty.Mój kolega jakoś dostał bana na 3 konta na których hackował a mógł grać na swoim głównym :)

Ps.Ciekawe jak twój tata zareagował na to że stracił takie konto :rolleyes:

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

To zalezy. Czasami admin jest w grze i wtedy ma mozliwosc banowania adresu MAC karty sieciowej. Na ip raczej nie banuja bo aktualnie wiekszosc osob ma zmienne, a nawet gdy nie ma to moze uzyc proxy. Wiec jesli juz to ban jest na adres MAC. Jednak wtedy wyskakuje inny blad niz przy banie konta (podam jego tresc gdy wejde na kompa).

Wiekszosc banow jest na konto. Czyli nie banuje admin kazdego z osobna lecz system. Moze byc tak ze banuje powiazane konta ( podobny login i/lub haslo). Dlatego radze robic konta z calkowicie innymi danymi jesli chcecie hackowac/bugowac.

Opublikowano

Nie banują za IP, nie powinni. Co prawda ktoś może łamać regulamin do gry, lecz 50 % graczy łamie regulamin, gdyby mieli banować na IP to by zbankrutowali.

Bana możesz dostać za to: ( patrz spoiler )

-Używanie Hacków
- Używanie bugów wszelkiego rodzaju.
- Oszustwa, próby wyłudzeń, oszustw.
- PLVL
-Obrazy
- Potrójny komunikat Party Program Detected
- Udostępnianie konta ( tzw. Public Account )
- OVC
- Modem Tapping ( Tapper )
- Zmiana IP i proxy
- Sprzedaż kont.

Upewnij się, że na pewno nie wykonywałeś żadnej z tych czynności, jeśli nie to:
Przeczyść komputer ccleanerem, usuń wszystkie hacki, wyłącz zbędne programy i spróbuj się zalogować jeszcze raz na swoje konto, może to bug, lag.
Jeśli nie to napisz do nich ticketa, tu masz tuty:
Oraz wszystko co związane z ticketami, wzory itd,
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie ma banów za darmo, prawdopodobnie za te cheaty dostałeś bana.Możesz napisać ticketa i się zorientować za co dostałeś bana :)

Widzisz chłopcze teraz to Ty pieprzysz farmazony:) Bany są za nic, nie zdarzają się często ale są.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Widzisz chłopcze teraz to Ty pieprzysz farmazony:) Bany są za nic, nie zdarzają się często ale są.

Ludzie, spokojnie. Takie pogawędki na PW ;-)

Bany mogą być za nic, to znaczy automatyczne nadane przez hackshielda logi, lecz taki ktoś dostanie zapewne UB ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ludzie, spokojnie. Takie pogawędki na PW ;-)

Bany mogą być za nic, to znaczy automatyczne nadane przez hackshielda logi, lecz taki ktoś dostanie zapewne UB ;-)

Na to bym nie liczył bo odpisuje automat :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Na to bym nie liczył bo odpisuje automat :)

Wiesz, nie widzę problemu napisania tematu na forum nexona, gdzie możesz spokojnie złapać kontakt z adminami War Rock'a ;-)

Bądź też napisać do nich PW :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chyba teraz to woda po kisielu bo bana dostałem w grudniu...;/ tickety pisalem a odpisywal automat.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Chyba teraz to woda po kisielu bo bana dostałem w grudniu...;/ tickety pisalem a odpisywal automat.

Możesz spróbować napisać temat na forum nexona bądź napisać prywatną wiadomość do adminów War Rock'a, którzy są aktywni na forum. ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...