Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bocenie i zarabianie na tibii

NiszczeBlony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja wszystkim!

Ostatnio zastanawiałem się na jakiej grze można trochę zarobić (złotówek) i przy okazji cieszyć się z gry więc pomyślałem o tibii która wydawała mi się zawsze grą ciekawą. I tutaj nasuwają mi się pytania czy na tej grze da się zarobić? Jeśli tak to na czym i na jakim serverze ponieważ wiem że są globale jak i OTS-y.

Napiszcie mi jak to wygląda i co się opłaca bo powiem szczerze, że tak naprawdę jeszcze nie grałem w tibię :)

Pozdro!

Opublikowano

Jak nie grałes w Tibie to raczej na tworzeniu postaci sie nie da , może własny ots ? W 4 minuty stawiamy na 7.6 i sprzedajemy gm"y po dychu . Jeżeli masz wiecej czasu i możesz zainwestować stan sie sponsorem jakiegoś evo 8.6 :) w 2tyg ogarniecie i wtedy zysk z isu

Opublikowano

Raz ze jezeli nie masz doswiadczenia , ani postaci na Rl to nie zarobisz tam nic , dwa ze jezeli nie potrafisz robic serweorw 9 a nawet jak odwalisz jakas lipe) to i tak nie zarobisz na nim ,bo nikt nie bedzie gral.

Kolejna sprawa jest hostowanie etc , jest to jakies wyjscie , lecz musialbys trafic na jakas ogarnieta ekipe.

Czyli ogolnie nie dorobisz sie bez wiedzy , doswiadczenia ani wkladu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...