Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] [Klasyczny FreeBuild] [Survival] [SkyBlock] [Creative] CraftersX

Xanter1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o6nz.png

infokd.png

TYP: FB/Creative/Skyblock
Sloty: 40
IP:s1.vnetwork.pl
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
PvP: Tak
Premium: Nie
Nether: Tak
Ender: Nie
BialaLista: Nie

teamuy.png

HA: Xanter i XTheZapalaX

DEV : Metonator (Ale ten to tylko skrypty pisze)

Moderatorzy : Ekokos

KidMod : TheLoczekThe, Wiwot, Evorias, Rafcio12241

YouTuber : Zikikk

79842268.png

Serwer CraftersX to powrót do przeszłości, do przeszłości w której tworzono FreeBuildy w oparciu o samo WorldGuard, na piątej już generacji CraftersX nie stosujemy automatycznych działek, jesteśmy zdania że moderator musi coś robić prócz wklepywania banów! Administracja jest ogarnięta na 99%, pomoże tobie w każdej błachej sprawie. Jeśli grałeś kiedyś na Craftersach, przypomnisz sobie te klimaty!

Ps. Wyprzedzając wasze zarzuty, nasza nazwa nie była kopią nazwy innego serwera! Tamten serwer, gdy powstawał był małym serwerem, prawie nikt go nie znał, a ja (Xanter) nie posiadałem wtedy konta na m***. Nazwę wymyślił mi kolega.

Screeny mapy :

Spawn #1 :

wl9c.png

Spawn #2

yg8k.png

Arena/MobArena

pv47.png

Mc Donalds

6fjv.png

Targ

1ze7.png

Sklep

3pk5.png

MegaZłoża (Jest tu wszystko prócz diamentów, szmaragdów, złota - To jest na kopalni! :>)

xhy5.png

Kopalnia

qx20.png

Biegun Północny

ca4x.png

Lodowce

a7dn.png

Działki na biegunie północnym!

gjus.png

Studio CX News - Tu nagrywamy krótkie newsy z życia serwera! :D

w279.png

Działki Pustynne

xdt0.png

Opublikowano

No to mamy problem .... OVH wstrzymało kupno serwerów, także mój dedyk za który zapłaciłem w soredzie opóźni się i to sporo, póki co jestem w kropce. Myślę nad jakimś planem b, ale nie wiem co robić ....

Kasa była wpłacana 7 Września, nikt wtedy nie wiedział, że OVH wstrzyma kupno serwerów......

Opublikowano

Dodano Survival! A także grę Snake na Survivalu, do której dostęp mają wszyscy gracze - Węża spawnujemy wpisując komendę /snake spawn!

Niedługo Salon Gier i Spleff!

Opublikowano

Beda jakies dzialki?

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Co jeszcze dodacie? Wkurzają mnie takie-misz masze. Kiedyś było lepiej - Freebuild, SkyBlock, to były osobne serwery. Teraz wszystko tylko się robi, żeby przyciągnąć graczy. Żal.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

To już chyba niestety koniec ery FreeBuildów i wygrywają tylko masówki. Rezygnuję z prowadzenia tego serwera, jednocześnie zostawiając go do przejęcia.

Pozdrawiam. Xanter

Opublikowano

piąta edycja a szału nie ma.

Ale klimat fajny.

Gracze nie przyjęli tego serwera. Ale będzie 6 Edycja na PvP ale już nie ze mną, serwer przejmuje BlackFreeit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...