Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tigermt2

Domizz

Czy zagrasz na serwerze?  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      54
    • Nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz ja sie wypowiem.

Po kij piszecie ze prezka jest " chujowa " znaczna większość z Was by nawet nie umiała wstawić zdjęcia na forum, chyba nie wzieliście pod uwagę, że może to być jego 1 serwer i chuj ze padnie po 3 dniach, za kilka lat zrobi serwer na ktorym może i WY zagracie i wtedy też napiszecie " Ale chujnia " jak serwer będzie dobry? Krytykowac kazdy umie ale zrobić coś samemu to trudno juz. Nawet byście nie postawili dedyka na okres 10 minut. Ja zagram aby sprawić chlopakowi przyjemnosc.

@Topic

Ku z metinow normalnie czy są u handlarzy?

Opublikowano

Prawdziwa poezja w prezentacji .. nie moge się doczekać startu, chyba zamknę swój serwer i pogram na Tigerze .<br /><br />co do serwera . Jaki max lv ? + ile kd max ? Ile ku do G ?<br /><br /><br />Dajcie namiary na grafika .

Fhdd.png

Opublikowano

Dziwne, że takiemu kretynowi się udało postawić gotowy serwer.

Moderator widzi i nadaje warny za posty, a takiego tematu to widzę, że nie ma zamiaru usunąć? ;>

To chyba celowo było zrobione na hejty, aby sobie nabić tego jednego zbędnego posta :>

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek.Dużo mapek,itemków ,poprostu super :)

Nie no ,dziwie się ,że jeszcze tego nie zamknęli,bo widać po adresie strony,że to jakiś marny troll.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Wiadomo już kiedy będzie start ? Nie mogę się doczekać. :(

e2TT2Na.png

Opublikowano

co z serwerem? chętnie zawitam z gildią, prezentacja przykuła moją uwagę. z tego co wiem, to macie najlepszego technika w Polsce, a fubon to wasz znajomek więc l8.

można dostać sygnatury z własnymi nickami? ;x

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Wkońcu pełen profesjonalizm.

Prezentacja 10/10.

Client , a raczej spolszczenie do clienta 2008 super rozwiązanie 10/10.

Grafika profesjonalna 10/10.

Perfekcyjny server i chyba nie jest godzien być na tym forum.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To teraz ja sie wypowiem.

Po kij piszecie ze prezka jest " chujowa " znaczna większość z Was by nawet nie umiała wstawić zdjęcia na forum, chyba nie wzieliście pod uwagę, że może to być jego 1 serwer i chuj ze padnie po 3 dniach, za kilka lat zrobi serwer na ktorym może i WY zagracie i wtedy też napiszecie " Ale chujnia " jak serwer będzie dobry? Krytykowac kazdy umie ale zrobić coś samemu to trudno juz. Nawet byście nie postawili dedyka na okres 10 minut. Ja zagram aby sprawić chlopakowi przyjemnosc.

@Topic

Ku z metinow normalnie czy są u handlarzy?

hahahha jaka ja mam beke z takich pajaców... Jak ktoś nie umie czegoś robić to się za to nie bierze i tyle. A Twoje śmieszne przyrównania, że nie umie zdjęcia wstawić czy postawić serwera boskie...

AntyWarn:

Jaki lvl max??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...