Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza armata TnT

kip3r500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki, kolego, plusik. teraz na hardcorze bede wymiatal ;)

ZAPRASZAM NA UNIKATOWY SERWER xPVP IP: xpvp.yfun.pl
----------------------------------------------------------------
33388.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego podkreśliłeś formę wypowiedzi "najlepsza"? Według mnie nie jest ona do końca najlepsza ma parę wad np. Psucie się po użyciu, oraz niszczenie podłoża pod armatą.. Lecz doceniam twój wkład i pracę, więc nagradzam.

gkg5.png

Opublikowano

Dlaczego podkreśliłeś formę wypowiedzi "najlepsza"? Według mnie nie jest ona do końca najlepsza ma parę wad np. Psucie się po użyciu, oraz niszczenie podłoża pod armatą.. Lecz doceniam twój wkład i pracę, więc nagradzam.

Nie psuje się po wystrzeleniu ;p Jeżeli rozłożysz obok niej tory, to i również podłoże nie wybuchnie.

Kip3r. Powiem Ci tak, "quacles,eccedentesiast,Pieprzyk99" Te osoby już to wrzuciły na yt. Czyli pomysł zgapiony

NHMC,69 Pozdrawia.

Nigdy nie spotkałem się nawet z ich kanałami, dodatkowo przeczytaj jeszcze raz treść jaką napisałem pod filmikiem ;)

Pozdrawiam ;p

Opublikowano

Dość fajna, ale dużym minusem jest to, że po 1: trzeba ciągle guzik naprawiać, a po 2: armata niszczy wszystko pod działem.

Dość fajna, ale dużym minusem po 1: jest to, że trzeba ciągle naprawiać guzik a po 2: to, że niszczy wszystko pod działem.

Dość fajna, ale dużym minusem po 1: jest to, że trzeba ciągle naprawiać guzik a po 2: to, że niszczy wszystko pod działem.

VwjVBMa.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza armatka zdecydowanie :) Znalem to i 50% innych graczy tez ale + za dodanie tego na Forum. :) Like

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...