Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]REDBOT vs IBOT

arek500840

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

używam ibot i jest swietny,wybocilem 170 rp od 70.Poznalem paru kumpli w miedzyczasie co mowia, ze redbot jest lepszy jesli chodzi o wykrywalnosc i oni takze jada na redzie.

Opiszcie jak to jest.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko.Ostatnio dorwala mnie gildia na poi dl jak bocilem, po jakims czasie afk wrocilem i wylaczylem bota i rozmawiam z nimi, ze to nie bot itp.itd. aby zachowac pozory.No i nagle 8 osob dalo mi PW, ze dostalem raporta.Moge sie obawiac delete?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko.Ostatnio dorwala mnie gildia na poi dl jak bocilem, po jakims czasie afk wrocilem i wylaczylem bota i rozmawiam z nimi, ze to nie bot itp.itd. aby zachowac pozory.No i nagle 8 osob dalo mi PW, ze dostalem raporta.Moge sie obawiac delete?

Teoretycznie tak , bo mi sie wydaje 9 z moich obserwacji ) ze oni zwracaja na boty uwage dopiero gdy jest masa raportow na dana osobe.

Ja polecam IBOTA , bocilem nim mase czasu i jestem zadowolony.

Opublikowano

to jak oni to sprawdza, ze uzywalem, bota?Przeciez rownie dobrze ja moglbym z gildia zlozyc massa na jakas niewinna osobe za bota, ktorego nigdy nie uzywala i tez by dostala delete?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...