Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Najdziwniejszy ranked na EU West (mój)

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest Brąz V tego nie ogarniesz shen 0/30 w takich momentach na brązie ludzie poprostu tracą morale i rezygnują z gry .

Z 2 strony nie mieliście sony ale lepiej mieć afka niż żywego trolla. mogliście szybko kończyć i wykręcić jakiś krótki czas ;)

vayne.png

Opublikowano

To jest Brąz V tego nie ogarniesz shen 0/30 w takich momentach na brązie ludzie poprostu tracą morale i rezygnują z gry .

Z 2 strony nie mieliście sony ale lepiej mieć afka niż żywego trolla. mogliście szybko kończyć i wykręcić jakiś krótki czas ;)

W sumie mój team nie chciał. Oni by to pewnie wygrali, ale to wyglądało tak:

- Na mida przyszła mi fiora i bila miniony miala low hp - "q" - bye fiora, first bloode.

Fuck logic!

Opublikowano

Dziwne że nafeedowali, przecież na brązie w weście jest taki sam poziom jak na Eaście w diamencie, ale przecież to na pewno pojedyńcze przypadki.

Czy wspominałem już że jesteś moim mistrzem?

Btw. ogarnij farme jeśli chcesz wyjść z brązu 5, 30 csów w 20 minucie to trochę słabo.

Opublikowano

Ja pierdole ludzie uzywajcie czasami mozgu. po co miał farmic i przeciagac te gre skoro mogl ja zakonczyc szybko? Krew mnie zalewa jak musze czytać pod kazdym tematem opinie bronzów na temat czyjejś farmy..

dsa

Opublikowano

Ja pierdole ludzie uzywajcie czasami mozgu. po co miał farmic i przeciagac te gre skoro mogl ja zakonczyc szybko? Krew mnie zalewa jak musze czytać pod kazdym tematem opinie bronzów na temat czyjejś farmy..

Wiesz nie raz widziałem np. Vayne w akcji która samą farmą z przegranej gry z statami np. 10/30 dla enemy wygrywała solo w late ;), a push? push to kilka sekund nawet nie zdążyli podejść.

a 30 farmy w 20min to przesada... na 5lvl powinno się mieć więcej, jakby miał 100 to można uznać to za mało lub średnio ;x 90-100 ale 30... no bez jaj ;) jakby enemy pomyśleli to by wygrali, jednak ludzie nie ogarniają.

Zresztą ja też samą farmą głupią wygrywałem grę, robiłem sobie przewagę o 2-3lvl-e, enemy byli tak pewni siebie że nawet nie wiedzieli co się dzieje :) później jak się wbijesz to po nich niema co zbierać, no chyba że grasz na Diament czy coś w tym stylu ale na brązie i srebrze nie wiedzą co to farma.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Powiem tyle, nie wiem czym się jarasz, bo sam słabo grasz. Twoja farma? Nie wyjdziesz z brązu przynajmniej do połowy IV sezonu, minimum 50 farmy w (jak na twój poziom) 8 minucie byłoby już "dopuszczające". Wcale mi nie żal ludzi jak Shen, trzymają szambo tam gdzie jego miejsce. :)

@

Widziałeś kiedyś swoje ratio win/lose człowieku? 60/88, to jest beznadziejne jak na Brąz V. Posiedzisz sobie tam kolego, oj posiedzisz ;)

Mówiłeś, że nie chciało ci się farmić. W każdym meczu jakim grałeś?

http://www.lolking.net/summoner/euw/46527260#history

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

gz win/lose rate

jak ktoś pisze, że nie chciało się mu farmić to od razu wiadomo że nawet nie umie tego robić ^^ nawet pushując miniony można je dobijać

nie da rady wygrywać meczy nie pushując linii więc o co chodzi @up3 ? ;d

obstawiam, że do końca sezonu wyjdziesz max brąz 2/3 o ile bdziesz miał spore szczęście w meczach o awans :)

btw. khazix to dobry pick ;)

@down ,hem? przecież silver 5 ma się po kilku wygranych z pierwszych 10 meczy o.O

Hejo

Opublikowano

Powiem tyle, nie wiem czym się jarasz, bo sam słabo grasz. Twoja farma? Nie wyjdziesz z brązu przynajmniej do połowy IV sezonu, minimum 50 farmy w (jak na twój poziom) 8 minucie byłoby już "dopuszczające". Wcale mi nie żal ludzi jak Shen, trzymają szambo tam gdzie jego miejsce. :)

@

Widziałeś kiedyś swoje ratio win/lose człowieku? 60/88, to jest beznadziejne jak na Brąz V. Posiedzisz sobie tam kolego, oj posiedzisz ;)

Mówiłeś, że nie chciało ci się farmić. W każdym meczu jakim grałeś?

http://www.lolking.net/summoner/euw/46527260#history

haha grałem w silver 5 i same trolle mi się na nordicu trafiały, (nordic + silver 5) mozesz sie ylko domyslic

w bronze 5 jakbym gral tutaj to luz easy win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...