Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam pewnej gry horroru

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój kolega opowiadał mi nniedawno o grze w którą grał jego kolega w szóstej klasie- teraz jestem w 2 gimnazjum. Gra była horrorem ryjącym mózg, po zagraniu kolega 2 dni nie przychodził do szkoly. Trzeba było znaleźć jakieś elementy. W grze były takie sceny:

Widzisz cis w oddali. Chcesz podejść, ale nagle kamera i sterowanie się blokuje i przerażony widzisz jak to coś rusza się i coraz bliżej biegnie w stronę kamery.

Pamiętam też że opowiadał mi o jakieś wieży dookoła której latały lalki.

Grafika była "kosmiczna" .

Wiecie moze co to może być?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To nie czasem fragment SCP? Piwnica rosyjska Najstrasniejsze miejsce na ziemi nie wiadomo czy ma koniec wszyscy naukowcy widzieli zjawe uciekali i nagle tracili przytomność te schodzi istnieją nadal... Są zamknięte ze nawet NASA nie da rady sie przebić

SCP-087 czy sie mylę?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

No tak... Szósta klasa to całkowicie nie dawno. :D

Anyway... Na myśl przychodzi mi The Thing lub Silent Hill. Ewentualnie Resident Evil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...