Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama] NewTribals

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj, jeżeli ktoś ma zagrodę na minusie, to jest chyba jasne, że może sobie zrobić nie wiadomo ile wojska.

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to prosze bardzo 512|516

wioska admina a tam co?

12500 lekkiej poza wioską

up. dziwny ten bug niby zagroda normalna ale w raporatch ze skanu pokazuje się że jest 12500 lk poza wioską a gdy podbiłem tą wioskę to nic poza wioską nie ma

Opublikowano

w teamie pisało że admin to bubek
w grze jest taki sam nick i to własnie on ma 12500 lk
więc sorry ale fakty się łączą
jesli jest inaczej to przepraszam

Opublikowano

najlepiej to odrazu zamknijcie serwer bo miał być niby profesionalny team a wy gówno robicie w sprawie tego buga

graczy ewidentnie ma buga dostaliście rapki i nic z tym nie robicie więc sprawa dla mnie jest jasna

a może to przez to że sami go zrobiliście bo jakoś nie wierze żeby to był przypadek

może inni gracze w to wierza bo są na waszym poziomie intelifencji ale nie na wszystkich to działa

Więc kilka słów dla graczy którzy zamierzają wbić na serwer

Nie polecam sewera gdyż administracja tworzy bugi sobie lub kolegom swoim więc nawet jak jesteś pro graczem to nie pograsz sobie bo ktoś inny nie umie grać dlatego ma buga od admina

Opublikowano

najlepiej to odrazu zamknijcie serwer bo miał być niby profesionalny team a wy gówno robicie w sprawie tego buga

a może to przez to że sami go zrobiliście bo jakoś nie wierze żeby to był przypadek

może inni gracze w to wierza bo są na waszym poziomie intelifencji ale nie na wszystkich to działa

Więc kilka słów dla graczy którzy zamierzają wbić na serwer

Nie polecam sewera gdyż administracja tworzy bugi sobie lub kolegom swoim więc nawet jak jesteś pro graczem to nie pograsz sobie bo ktoś inny nie umie grać dlatego ma buga od admina

popieram. ja od samego początku mówiłam ze ten serwer będzie do dupy. i mówiłam ze bugi beda . ale ze tak pewnie admin dał . a ten sobie atakuje bugiem i myśli ze jest cool .. a bugujcie sobie. a najlepiej zamknijcie ten serwer bo to co team robi (tak wgl nachodzi mnie teraz pytanie czy coś oni cokolwiek robią? a no tak może bugi jedynie rozdają. )

tak na zakonczenie proszę adminów o ogarniecie tej sprawy albo zastanówcie się czy warto prowadzić ten serwer. albo dodajcie ogarniętego admina

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Opublikowano

w teamie pisało że admin to bubek

w grze jest taki sam nick i to własnie on ma 12500 lk

więc sorry ale fakty się łączą

jesli jest inaczej to przepraszam

Konto Bubek jest moje. Nie jest ono aktywne i nie gram na nim. Gralem na nim z 2 dni i jak chcialbys zauwazyc sam mnie zjechales i nawet sie nie bronilem. Oesvidyo nie wiem skad mial wojsko ja mu nie dalem. Odkad dalem mu perma adminem jestem juz tylko ja i zabralem pozostalym nawet dostep do panelu gdzie niby nic sie nie da.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

widze gracz został usunięty ale bugi dalej są bo barby po nim są więc może tak wioski by można było skasować

oto coordy bugów 499|503 i 494|507

Opublikowano

I moja teoria się uzupełniła dziś gdy po wysłaniu 500 offów wreszcie wyczyściłem 1 buga tego oysvidyo i okazało się zagroda 4mln na minusie. A więc ozgi ładnie zagrałeś ale to udowadnia że to ty grałeś na tym koncie i dodawałeś sobie wojsko. bo zarzekałeś się że wioska została naprawiona a tak naprawde nic nie zrobiłes tylko udawałeś że to nie ty ani żaden admin.

Zagrałeś i przegrałeś haha

A teraz jeszcze sprawa do bubka
napisz do mnie na pw w grze to Ci podam coordy buga żebys mógł naprawić wioskę :)
jak by co to robie tam deffa żeby nikt nie podwędził tej wioski
Pozdro

Opublikowano

Moją propozycją jest prędkość x175. Już wcześniej zapowiadaliście świat
wolny, dlatego aby wyjść z twarzą musicie dotrzymać słowa. Poza tym sami
widzicie co jest na tutejszym świecie, mianowicie 1mln punktów osiąga
się w ciągu pierwszego dnia gry, a dalej pozostaje już tylko się nudzić i
blokować ataki.

Opublikowano

mam pytanie da radę ban za używanie wulgaryzmów lub coś :D mam to z forum dead od mojego specjalnego kreta dziękuję Ci:* :P

cytuje

"Destiny1 w 27.09 o 21:31:11Cytuj opracuj Skasuj
Dawać ludzie na nią, skanuje mi każdą wioskę i atakuję wszystkie offa.

mnaq w 27.09 o 21:39:14Cytuj opracuj Skasuj
No właśnie słyszycie co moja dziewczyna mówi! Jedziemy suke "

da radę coś z tym zrobić? to całe o mnie

a tu macie screena http://scr.hu/1tos/m9dmx

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Opublikowano

mam pytanie da radę ban za używanie wulgaryzmów lub coś :D mam to z forum dead od mojego specjalnego kreta dziękuję Ci:* :P

cytuje

"Destiny1 w 27.09 o 21:31:11Cytuj opracuj Skasuj

Dawać ludzie na nią, skanuje mi każdą wioskę i atakuję wszystkie offa.

mnaq w 27.09 o 21:39:14Cytuj opracuj Skasuj

No właśnie słyszycie co moja dziewczyna mówi! Jedziemy suke "

da radę coś z tym zrobić? to całe o mnie

a tu macie screena http://scr.hu/1tos/m9dmx

Nie. Na forum mozna pisac co sie chce. To ich forum plemienne.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...