Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Schody do nieba][serwer dla youtuberów][sezon3][Wybij się!]

SanDiegoSanti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Gierkomaniak2762 (Premka)

Mutacja:Tak

Ts3/Mikro:Tak

Ortografia:9/10

Coś o Sobie:Mam na imię Patryk. Interesuję się Koszykówką, Żużlem i Gastronomią, Mam 15 lat. Potrafię się dogadać z dużą ilością osób czyli jestem dość wartościową osobą. :P

Dlaczego Ty:Mimo tego że nie nagrywam na yt mam wielką chęć dołączyć do waszego grona. Nwm może nauczę się czegoś i w późniejszym czasie możliwe że zaczne nagrywać. Prosił bym o pozytywne rozpatrzenie podania :P

na ts3 na razie by mnie nie było ponieważ na komputerze stacjonarnym nie mam internetu :/

Opublikowano

Menel6,skoro na stacjonarnym komputerze nie masz internetu. To jak chcesz zagrać na serwerze?

Do twórcy serwera: Najlepiej by było jakby grało 20 graczy a nie 30 ;)

KckC7.jpg

Opublikowano

Liczba widzów (minimalna 75): 66 (patrząc to jest blisko 75)
Liczba filmów na kanale: 28 (kilka mam na prywatnym)
mutacja: Tak
minecraft premium (nie wymagane): Mam Premium
wyswietlen filmow: ok. 2500
dlaczego wlasnie Ty: Chciałbym pograć z innymi nagrywającymi (zapewne też coś nagrać, po to jest takowy serwer). Chciałem także pograć z innymi na serwerze typu Kwadratowa (kiedyś grałem ale był to straszny niewypał)

Opublikowano

A mozna grac bez konta na yt,nie bawie sie w takie rzeczy a chcialbym zagrac na tym serwerze:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Liczba widzów (minimalna 75): Niestety mam na razie 14 lecz od przesłania pierwszego filmu minęło 4/5 dni więc prosiłbym o to żebyście mnie jednak przepuścili.
Liczba filmów na kanale: 4
mutacja: Prawie xD
minecraft premium (nie wymagane): niestety nie.
wyswietlen filmow: 78
dlaczego wlasnie Ty: Bo jestem kreatywny, zawsze dąże do celu więc jak mnie teraz nie dodacie to się może spotkamy w kolejnym sezonie xD no i lubie budować i pomagać innym. Będę nagrywał z tego serwera co 1/2 dni :) może tyle wystarczy xD
kanał: mogę podać w PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...