Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust czy nie?

bartek1899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Ameryce sprzedają tak Minecrafta.

Oto co znalazłem w "Regulaminie sprzedaży"

http://allegro.pl/my_page.php?uid=21606735]http://allegro.pl/my_page.php?uid=21606735

1.1 Przedmiotem zakupu jest login i hasło do konta premium w grze Minecraft

Oraz:

1.5 Możliwość zmiany wyglądu postaci, czy zarządzanie kontem, są opcjami dodatkowymi, nie zapewnianymi przez Sprzedającego.

Co oznacza że z tego konta będzie korzystać wiele osób.

Opublikowano

99,9% takich aukcji na allegro to oszuści. Kup z minecraft.net

To jest po to byś mógł szpanować skinem i wchodzić na servery premium.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kolejny allegrowy oszust... Z konta korzysta setki innych użytkowników to już lepiej wsiąść za darmo konto premium z którego korzysta tysiące graczy i mozna zmienić skina

GiftCode najlepiej kupywać na Minecraft.net lub mniej zaufanemu sprzedawcy kontagier.pl

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Oczywiście, że na allegro 99,9% aukcji "gift code Minecraft" to oszustwo. Ja raz kupiłem "w celu sprawdzenia" i kupiłem gift code za zaledwie 1,29 zł. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu wszystko działało pięknie i ładnie. Łącznie już posiadam to konto przez kilka miesięcy, i jestem zadowolony. Nastawiony byłem na "oszustwo" a wyszło coś zupełnie innego. Pamiętaj, że jeżeli chcesz mieć 100% pewność to sprawdzaj komentarze kupujących. Możesz także np. napisać do 2-3 ludzi kupujących i się ich zapytać. Zdecydowanie polecam minecraft.net ale można i spróbować na allegro ;)

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz ostać oszukany kupuj na minecraft.net masz 100% pewności że otrzymasz swoje oryginalne gift code

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Nie radzę kupować, nawet taniej, z ofert dających Ci DOSTĘP do konta (oni dają Ci tylko login i hasło, konto nie staje się Twoje). Wątpie, żeby za mniej niż te 5 - 6 dych obecnie dostać oryginalne, działające konto na własność. Ja kupowałem mc, jak na stronie kosztował 6 dych, a na allegro był po 47 u jednego gościa - faktycznie, giftcode, ale miał dobrą opinię i paru znajomych kupowało od niego, więc 13 złotych do kieszeni. Niby nic, taki tam drobiazg, ale zawsze na piwko będzie ;) Warto sobie kupić to taniej, ale trzeba dobrze dobrać ofertę. Niektóre faktycznie Ci się opłacą, a inne ukradną Ci pare dyszek za nic ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

niby tak, warto kupować na allegro gift code jak i konta.

Tylko przedtym komentarze poczytać warto.

Mój Serwer:
Enderiada
[Rozbudowane PvP]

Opublikowano

3maj Komentarz :

ZGŁASZAM SPRAWĘ DO ALLEGRO KUPIŁEM KONTO 3 RAZ DOSTAŁEM TEN SAM LOGIN DO KONTA NIE POLACAM NIKOMU TEGO ALLEGROWICZA ! SPRZEDAJE JEDNO KONTO SETKĄ OSÓB I JESZCZE NIE DZIAŁAJĄCE NIE POLECAM !

ZGŁASZAM SPRAWĘ DO ALLEGRO KUPIŁEM KONTO 3 RAZ DOSTAŁEM TEN SAM LOGIN DO KONTA NIE POLACAM NIKOMU TEGO ALLEGROWICZA ! SPRZEDAJE JEDNO KONTO SETKĄ OSÓB I JESZCZE NIE DZIAŁAJĄCE NIE POLECAM !!

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...