Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NAJLEPSZY SPIS BOTÓW,BUGÓW MT2

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy każdy może wziąć udział w konkursie?

Gdzie należy opublikować spis? W dziale "hacki, boty, bugi", czy na PW do Lidera, moderatora?

Opublikowano

Czy po konkursie ten spis musi być aktualizowany?

Tzn., że np. zrobię spis, dostanę nagrodę, ale nie będę go później aktualizował. Zostanie mi odebrana nagroda czy coś takiego?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Czy po konkursie ten spis musi być aktualizowany?

Tzn., że np. zrobię spis, dostanę nagrodę, ale nie będę go później aktualizował. Zostanie mi odebrana nagroda czy coś takiego?

Tak,spis trzeba będzie aktualizować.

805491408806070489277.png

Opublikowano

A co jeśli ktoś go zrobi, dostanie nagrodę np. za 1 miejsce, ale nie będzie chciał go np. po tygodniu aktualizować?

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

A co jeśli ktoś go zrobi, dostanie nagrodę np. za 1 miejsce, ale nie będzie chciał go np. po tygodniu aktualizować?

Temat do kosza a pewnie nagrode zostawia

Opublikowano

Temat do kosza a pewnie nagrode zostawia

Chciałbym, żeby na to pytanie mi odpowiedział admin, żeby nie było potem niedomówień.

//Według mnie spis EngraveR'a nie powinien być zaliczony do konkursu, ponieważ myślę, że powinien on być zrobiony specjalnie na potrzebę konkursu, a nie jak ten od niego zrobiony prawie rok temu.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Chciałbym, żeby na to pytanie mi odpowiedział admin, żeby nie było potem niedomówień.

//Według mnie spis EngraveR'a nie powinien być zaliczony do konkursu, ponieważ myślę, że powinien on być zrobiony specjalnie na potrzebę konkursu, a nie jak ten od niego zrobiony prawie rok temu.

w sumie racja + jest podpięty.

+ troche termin nie zadługi? do 27 wrzesnia. a takie cos mozna zrobic w max 1 gora 2 dni

1382793664-U576448.png

Opublikowano

w sumie racja + jest podpięty.

+ troche termin nie zadługi? do 27 wrzesnia. a takie cos mozna zrobic w max 1 gora 2 dni

Nie każdy ma czas codziennie usiąść aby spis zrobić bo jednak trochę czasu na to trzeba poświęcić.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie każdy ma czas codziennie usiąść aby spis zrobić bo jednak trochę czasu na to trzeba poświęcić.

No trzeba i sam się o tym przekonałem :P

Ale dobrze, że mody oceniają a nie userzy.

1382793664-U576448.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

*XdeMoNT* skopiował spis odemnie, pozmieniał tylko kolejność co widać.

Prosze o jego dyskwalifikacje.

Ja nic nie skopiowałem, nie wiem o co się czepiasz pewnie coś cie boli bo ja też mogę wygrać. Ja w spisie mam wszystkie aktualne rzeczy jest ciągle aktualizowany, a u ciebie tego nie widać. Zresztą jak mogłem coś skopiować co nie mogę dodać takich butów,bugów i hacków jak ty? bezsens kolego.

Opublikowano

W jakim sensie skopiował? Każdy spis ma zawierać te same cheaty, najlepiej wszystkie działające, więc to, że są podobieństwa jest normalne.

Opublikowano

W jakim sensie skopiował? Każdy spis ma zawierać te same cheaty, najlepiej wszystkie działające, więc to, że są podobieństwa jest normalne.

Porównaj :

jego :

moje :

Jak widać, tylko kolejność jest inna, nie wierze aby wpadł na tem sam pomysł i robił np, nazwę serwera innym kolorem, takie same nazwy jak ja... dziwne nie? + nawet widać " Bot na prywatny serwer Reviential.pl - zarobek, no prosze ....

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...