Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OtherDrops CZY Nie - Serwer HardCore

20jack01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez otherdropa ,zreszta spigot ma wbudowanego anty xraya wiec nic nie zrobia:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

o.O?

Ale o co chodzi?

No otherdropa mozna wgrac zawsze mozna jakies fajne rzeczy porobic, nowe rzeczy do zlowienia, drop ciastek na eventy czy cos.

A tak na serio.

Co do k*** ma otherdrop do x-ray.... Ja pierdole...

otherdrop nie jest pluginem any x-rejowskim... nauczcie sie w koncu.

Otherdrop usawiony jako anty-xray tylko psuje gre... staje sie ch*** bo debilnym admina nie chce sie ruszyc dupy by zrobic cos innego lub pilnowac samemu.

I ch... ci z tego ze masz drop z kamienia jak gosciu jedzie caly dzien po dungeonach i kosi diaxy/ksiazki/expa itp...

I jeszcze sie juz przyzwyczaili gracze ze jak nie ma dropu z kamienia to jest x-ray...

A sa inne pluginy na x-ray albo mozna pilnowac recznie. w zaleznosci od slotow zajmuje to 1-5 min (20 slotow) do okolo 30 min przy jakiejsc duzej ilosci jak 100/300 (1 osoba, a nie musisz tego robic sam)

Jak mozna grac na takich serwach... Admin tylko siedzi i patrzy, budowle z neta, drop z kamienia, modzi z przedszkola... A no i gm za sms.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Lepiej dać myślę, co raz mniej X-rey'ów no i jest zabawa z szukaniem diaxa w stone. :D

Bardzo osobiście polecam i podobają mi się serwery, właśnie z takim rozwiązaniem.

Opublikowano

Taak, ja sądzę żeby zdecydowanie dać otherdrops...

Bardziej mi się podoba tego typu rozgrywka, mimo że to zmienia grę...

Zdecydowanie OtherDrops.

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

o.O?

Ale o co chodzi?

No otherdropa mozna wgrac zawsze mozna jakies fajne rzeczy porobic, nowe rzeczy do zlowienia, drop ciastek na eventy czy cos.

A tak na serio.

Co do k*** ma otherdrop do x-ray.... Ja pierdole...

otherdrop nie jest pluginem any x-rejowskim... nauczcie sie w koncu.

Otherdrop usawiony jako anty-xray tylko psuje gre... staje sie ch*** bo debilnym admina nie chce sie ruszyc dupy by zrobic cos innego lub pilnowac samemu.

I ch... ci z tego ze masz drop z kamienia jak gosciu jedzie caly dzien po dungeonach i kosi diaxy/ksiazki/expa itp...

I jeszcze sie juz przyzwyczaili gracze ze jak nie ma dropu z kamienia to jest x-ray...

A sa inne pluginy na x-ray albo mozna pilnowac recznie. w zaleznosci od slotow zajmuje to 1-5 min (20 slotow) do okolo 30 min przy jakiejsc duzej ilosci jak 100/300 (1 osoba, a nie musisz tego robic sam)

Jak mozna grac na takich serwach... Admin tylko siedzi i patrzy, budowle z neta, drop z kamienia, modzi z przedszkola... A no i gm za sms.

Ty chyba nie czytasz dokładnie ja moge wgrać bardzo dobre anty x-ray (autorski stworzony przez kolege że odrazu znika diax jak widać że cheatuje) albo po prostu otherdrops z różnymi rzeczami wypadającymi ze stone

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Ty chyba nie czytasz dokładnie ja moge wgrać bardzo dobre anty x-ray (autorski stworzony przez kolege że odrazu znika diax jak widać że cheatuje) albo po prostu otherdrops z różnymi rzeczami wypadającymi ze stone

W twoim super dlugim tekscie na 8 slow nie znalazlam ani slowa o zadnym innym plugu :)

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/orebfuscator/

To jest najlepszy plug.

Ale na 2 miesjcu jest czlowiek.

BukkitSmerf

Opublikowano

Bez kombinowania - OtherDrops. ;)

Na serwer hardcore tym bardziej. Ludzie na tego typu serwerach już się odzwyczaili od rud ze Stone, mi się wygodniej kopie kamień + EXP z niego, niż szukać w jaskiniach diamentów...

Opublikowano

dzieki dropowi ze stona gra jest latwiejsza... co to za hardcore z ulatwieniem gry.

Czesc osob lubi bo nie musi sie wtedy martwic o zombiaki...

Jak za duzo diaxow na mapie to wystraczy pograc jakis plug lub zrobic mapke terrain control...

A nie wszystko na odpierdol.

I przestancie nazywac otherdropa jako anty-xray i uzywac go jako okreslenia dropa ze stona... on nie mial nawet takiego celu...

@down

Ale serwer skkf jest chujowy?

BukkitSmerf

Opublikowano

Serwer Skkf ma OtherDropsa a jeżeli chcesz mieć plugin AntyX-ray to laguje serwer :/. (Nie Nabijam Przy Tym Postów Żeby Założyć Jakiś temat)

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...