Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl [OldSchool] [Dedyk]

tm-react

Pytanie, nt. nowych map  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzi? mapy z Metinami od 25-50Lv oraz od 60-99Lv, przepustki w IS

• Tak.
      35
    • Nie.
      44
  2. 2. Nowa mapa do expienia od 90 poziomu, przepustka by dropi?a w AV2 oraz IS

• Tak.
      58
    • Nie.
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahaha, kurwa, rozbrajasz mnie, nie znasz mnie, więc nie oczerniaj mojej osoby, tylko o is mi chodzi? Nie, chodzi mi o to aby było sporo graczy, jakby chodziło mi tylko o is, to bym zrobił z tego serwera twardego harda, w is by znalezli nawet kamyk duchowy, więc zluzuj pośladki, bo nie wychodzą Ci rzucane obelgi w moją strone.

A jeśli chodzi o ankiety, to serwer musi się z czegoś utrzymywać, dlatego znajdowały by się w grze oraz is, pomyśl. A zresztą jakby im to nie pasowało, to by zaznaczyli "nie" lub napisali w komentarzu. To jest hard, a nie easy, że wszystko masz wystawione na tacy.

I nie przypominam sobie, abym z tobą gadał o fryzurkach i tęczaku.

Dziwne, że nie pamiętasz.

Ale po pierwsze to ty oczerniasz mnie.

Ja płaciłem ty robiłeś serwer, taki był układ.

Gdzie niby nie widziałeś wkładu w pracę ode mnie?

Jak miałeś odejść to mogłeś wspomnieć, wytłumaczyć.

Pierwsza lepsza osoba Ci coś nagadała i już lecisz na inny serwer.

NiLai mi napisał, że tam będziecie mieli 100% zarobków + nie będziecie nic opłacać.

Takiego zachowania nie mogę polecić.

Życzę miłego dojenia kasy z IS.

Pozdrawiam i dobranoc.

Opublikowano

Server nie wybije sie, malo ciekawostek, malo dodatkow. Nie przetrwa przy Nos**dla czy innych hardach.

Niby pliki robione od zera. Ale dla kogos ogarnietego to co to dodac do plikow terenza baronowa czy komnate + zmienic itemy na start i dodac Q do handlary :D

Nie ma nic ciekawego. Po 2 jak na start juz sa klotnie o pliki miedzy stara ekipa to tymbardziej nie bedzie sporej ilosci graczy, moze 100.

Przy tych parametrach i laczu ten anty ddos wam nie pomoze :D

@ Noo i na start pytanie o te mapy i przepustce w is xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zróbicie Od Razu Tak Aby Konia Nie Dało Się Przekazać Nawet Przez Dozo ( Tego Purpurowego )

50902193367289516989.png Gramy Tylko Tam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...