Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Menecary [Dedyk] [Medium]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ukradzione pliki Dragorii

że słucham ? jakiej Dragorii ? kolego... przestań fantazjować.
Opublikowano

Kolejna osoba, nie grała a ocenia. Prezka to dla Was wszystko ?

Panie kolego , prezka serwera to pół sukcesu . To ona decyduje czy liczba graczy wzrośnie Ci na serwerze.

Nie zagram bo szkoda czasu , bo do prezentacji widzę ,że ten serwer nie spełnia moich oczekiwań.

AW : Skąd bronie na 75?

Opublikowano

to że są to pliki Rykoxa to mi wogule nie pszeszkadza ale drop yang i sztabek do cen to jakiś żart. Wbiłem 32 lvl i uzbierałem wszystkiego 7,5kk za riba dałem 1kk chciałem zmienic średnie a tu zonk za dodanie i zmianki bonów 200 szt 100kk za 1 szt 500k czyli moge 6 dodan i 6 zmianek kupic :( jak tego nie zmienia ( raczej nie ) to nie wróże mu powodzenia

Opublikowano

Wbiłem do tematu i juz wychodzę. Kolejny rykox na dedyku, bez swoich edycji. Dziękuję dobranoc. Nie Polecam.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Wbiłem do tematu i juz wychodzę. Kolejny rykox na dedyku, bez swoich edycji. Dziękuję dobranoc. Nie Polecam.

Bez edycji ? widzę kolega wróżbita, lecz na tym forum normalka, dużo tutaj takich.
Opublikowano

/dice ;)

Bawcie się u nich administracja to kompletne barany :)

że słucham ? jakie barany ? może baran to się odezwał bez potrzeby w tym temacie ?

1. pomyśl, 2. napisz

Nie wierze. Kolejny serwer na, który wydali kupe hajsu (Domena/Wykupienie/Hosting/Dedyk) , stracili czas, by postawić serwer na 2-3dni?

Ehh. ;(

2-3dni? dla sprawdzenia, sprawdź nasz serwer za 4 DNI - ciekawe czy Twoje słowa wtedy będą też ważne.
Opublikowano

Jakoś nie polecam serwera, stara kopia emperiala, prezentacja nic nie wnosi, nie widać nawet jakiś edycji, map, broni, innych rzeczy które w każdej porządnej prezentacji powinny się znaleźć...

Nie wiem jak inni, ale ja nie kontynuuję gry na tym serwerze.

Na serwerze jak ludzi nie było tak nie ma... Nie ma co dyskutować, może jakiś łoś się nabierze na IS i kupi za kilka stówek itemów żeby pograć z kolegami i dać zarobić komuś kto ten serwer ma w duu... :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakoś nie polecam serwera, stara kopia emperiala, prezentacja nic nie wnosi, nie widać nawet jakiś edycji, map, broni, innych rzeczy które w każdej porządnej prezentacji powinny się znaleźć...

Nie wiem jak inni, ale ja nie kontynuuję gry na tym serwerze.

Na serwerze jak ludzi nie było tak nie ma... Nie ma co dyskutować, może jakiś łoś się nabierze na IS i kupi za kilka stówek itemów żeby pograć z kolegami i dać zarobić komuś kto ten serwer ma w duu... :)

Witaj, zastanów się co piszesz dobrze ? cytując - i dać zarobić komuś kto ten serwer ma w duuu... po czym to stwierdzasz, jakieś konkrety ? Kolejną kwestią jest stara kopia emperiala, co ten serwer ma wspólnego z emperialem, widzisz tutaj coś podobnego ? bo ja nie.

Opublikowano

Po kilku tygodniach będzie widać kto miał rację, nadal jest może z 50 graczy z powodu słabej prezki, komu z teamu będzie się chciało pracować dla takiej ilości graczy? Chyba nikt z teamu nie zabierze się do takiej rzeczy.

Pierwsze, popraw prezentację, lub zrób nową, prezentacja to wszystko co jest na serwerze z opisem i screenami (wtedy będzie można mówić że to jest prezentacja do której ktoś wejdzie, plus swoje napisy nie z generatora), przyciągnie to ludzi, a dla Ciebie graczy i co za tym idzie ktoś się nim zainteresuję.

Tak jak ktoś napisał, że prezentacja to przedstawienie serwera(i za razem wizytówka), jeśli serwer przedstawi się w zły sposób lub ze złej strony, od razu zostaje wykluczony z listy wielu graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...