Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak miłości czy głupota ?

_Martin_

Co?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. co doprowadza ludzi m?odych do tego stanu ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A własnie , masz dla kogo żyć a takie osoby zapewne uważają że nie mają i czują się niepotrzebne . Jeśli ktoś traci wszystko w 1 dzień ( tak jak ktoś up napisał ) to wszystko może mu przyjść do głowy . Oczywiście nie mówię o miłości w gimbazie czy innej "szczenięcej" ( no chyba że ktoś naprawdę kocha 2 osobę ) ale o sytuacjach gdy w młodym wieku traci się rodziców lub osobę z którą było się parę lat i miało plany na całe życie . Jeśli jakiś gim chce się zabić z powodu tego że rzuciła go dziewczyna z którą był żeby poruchać a rodzice nie chcą mu kupić FIFY 14 to jest oczywiście debilizm ...

@ Tak dokładnie jak up , a mówi się że to mężczyźni bawią się kobietami ... Taraz dziewczyny są o wieeeele gorszę .

Dokładnie, inna sytuacja jest gdy ktoś straci kogoś bliskiego z rodziny, wtedy nie mało kto jest w stanie się poskładać :(

Ale najczęściej jest tak, że dziewczyna z gimnazjum pobawi się chłopakiem z gimnazjum a na końcu jest płacz, zamknięcie się w sobie bo stracił kobietę swojego życia, a ta za ten czas pobawi się jeszcze z dwoma :)

Niestety takie przypadki są bardzo częste, kiedyś kumpel mi się żalił bo go dziewczyna z 3 gim rzuciła ( kumpel był dwa lata starszy ), rzuciła go po miesiącu związku a ten zamknął się w sobie przez dwa tygodnie :)

; *

Opublikowano

Kurwa mac, to sa popierdoleni ludzie z marginesu ktozy naogladali sie kurwa Tytanikow i ida na dno jeden po drugim ... Takie osoby nie wiedza ze zycie to nie film i nie wyskoczy ci na ulicy nieznajoma ladna dziewczyna i nie powie ci "bla bla bla Czekalam na ciebie bla bla bla druga polowka, bla bla bla Kocham cie ...". Moze przesadzilem z okresleniem margines ale to nie zmienia faktu ze ludzie tacy sa popierdoleni. Najczesciej sa to osoby siedzace na dupie, nie robiace nic i czekajace na to az im dziewczyna/chlopak z nieba spadnie. Mamy przeciez 21 wiek w ktorym coraz wiecej chlopakow nie ogarnia jak sie odezwac do dziewczyny ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Kurwa mac, to sa popierdoleni ludzie z marginesu ktozy naogladali sie kurwa Tytanikow i ida na dno jeden po drugim ... Takie osoby nie wiedza ze zycie to nie film i nie wyskoczy ci na ulicy nieznajoma ladna dziewczyna i nie powie ci "bla bla bla Czekalam na ciebie bla bla bla druga polowka, bla bla bla Kocham cie ...". Moze przesadzilem z okresleniem margines ale to nie zmienia faktu ze ludzie tacy sa popierdoleni. Najczesciej sa to osoby siedzace na dupie, nie robiace nic i czekajace na to az im dziewczyna/chlopak z nieba spadnie. Mamy przeciez 21 wiek w ktorym coraz wiecej chlopakow nie ogarnia jak sie odezwac do dziewczyny ...

W gimbazie wystarczy ubrać rurki, wylizać włosy i zachowywać się jak delikatna dziewczyna i wtedy już dziewczyna jest twoja :)

A po miesiącu, rzuca chłopaka a ten popada w depresje.

; *

Opublikowano

Kompleksy, odrzucenie, depresja, brak wiary w siebie, trudna sytuacja, cierpienie zadane przez bliską osobę, na której zależało. Można wymieniać, nie każdy człowiek który wypowiada podobne 'kwestie' jak na tej stronce to jakiś emo, czy pojeb. Może wyraża swoje emocje poprzez takie rzeczy, żeby dać im jakoś upust, bo nie ma takiej osoby, której mógłby to powiedzieć ? Nie ma co oceniać, jak się kogoś nie zna.

Łatwiej wyzwać, niż pomyśleć.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie jest to głupota, człowiek nie może poradzić sobie samemu ze swoimi emocjami, to co go męczy, trzyma to w sobie, nie chce, nie potrafi, boi się porozmawiać o swoich problemach z innymi. Przypomni nagle się człowiekowi że widział ludzi którzy się tną i tak rozwiązują problemy ze sobą.

Opublikowano

Kompleksy, odrzucenie, depresja, brak wiary w siebie, trudna sytuacja, cierpienie zadane przez bliską osobę, na której zależało. Można wymieniać, nie każdy człowiek który wypowiada podobne 'kwestie' jak na tej stronce to jakiś emo, czy pojeb. Może wyraża swoje emocje poprzez takie rzeczy, żeby dać im jakoś upust, bo nie ma takiej osoby, której mógłby to powiedzieć ? Nie ma co oceniać, jak się kogoś nie zna.

Łatwiej wyzwać, niż pomyśleć.

Coś o tym wiem, dlatego mam przyjętą postawę. "Mam to w dupie" xD

Opublikowano

Gówno przeżyli, gówno wiedzą o świecie, a już myślą o śmierci.

Jeszcze rozumiem, gdyby ich życie dobiegało końca, ale to chyba dziesiątki lat później.

Na poprawę humoru trzeba im zapuścić jakiś Hardcore ;3

UMC UMC UMC

Opublikowano

pierdolone emo, gimby, do pieca z nimi, razem z łan erekszyn i biberem

Pamiętam kiedyś na innym forum znalazłem taki tekst. "Zabij emo albo ono samo się zabije" Seems legit.

Opublikowano

Do tego nie doprowadza miłość, nie doprowadza brak wiary w boga ( sam nie wierze ), nie doprowadzają filmy itd.. Doprowadza to tego jedynie głupota.. Jak laska Cie rzuci to sie nie wieszaj, nie jest tego warta.. Sam chciałem popełnić samobójstwo, ale nie przez miłość tylko przez mój błąd przez co zjebałem sobie troche życie. Wierze w Nadzieję i to mnie utrzymuje..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...