Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy PS4 będzie awaryjne ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Czy opłaca się kupować PS4 w dniu premiery ? Czy lepiej zaczekać rok czy 2 lata na slima PS4 ? Chcę uniknąć takiego problemu jaki był w PS3 Fat czyli podatność na YLOD.

Czy PS4 będzie awaryjne ?

Czy będzie w ogóle slim ?

Wydaje mi się, że doświadczenia z PS3 nauczyły SONY jak unikać takich problemów. Ale wolę się upewnić. Jak to będzie. Bo nie mam zamiaru rok po wymieniać konsoli na nowszą wersję bo okazało się, że są jakieś wady w poprzedniej wersji.

I czy slim w ogóle będzie ?

Opublikowano

Na 100 % będzie udoskonalona konsola PS4 ale czy to będzie wersja Slim nie wiadomo , równie dobrze może to być tańsza wersja PS4 bez niektórych funkcji . Ale ja tam bym nie czekał i kupił w dniu premiery bo są małe szanse na że konsola będzie awaryjna .

Opublikowano

Na te pytania to Ci tylko wróżka odpowie, przecież jeszcze sprzętu nie ma na półkach sklepowych więc jak można pisać coś w ogóle o awaryjności.

Jeśli mamy sugerować się tym co już było to PS4 Slim powinien zostać wyprodukowany

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Znając życie sony zawsze wypuszcza slimy l [ oprócz PS1 ] ,więc chyba będzie ale i tak ci nikt nie odpowie bo tak jak tripipi napisał nikt z nas nie jest wróżko

.A jak nawet bęndzię slim to i tak opłaca się kupić pierwszą PS4 ,a jak wyjdzie slimka to nie trzeba od razu jej kupywać bo gry będą przecież chodzić na obuch .

matise00.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...