Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ŻE CO? Justin Bieber jako Robin w "Człowieku ze stali 2"

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dobra promocja , czemu w filmach są znani aktorzy ? - przez renome , każdy jak słyszy , że film będzie z dicaprio od razu mówi , że będzie dobry ;)

Justin jeszcze nigdzie nie grał , ma tysiące fanów , film zarobi grube miliony ;)

Opublikowano

Zarówno można zarobić jak i stracić, na przykład ja nie pójdę oglądnąć film ani nie kupię płyty bo gra tam J.B i nie dam żadnej złotówki na ten film, z drugiej strony fani J.B pójdą oglądnąć film bo gra właśnie w tym filmie, a inni nie pójdą bo gra tam J.B.

Na 99% film wypali, bo gdyby miał być nie wypał to by na pewno pewne kwestie były by zmienione.

; *

Opublikowano

UP, J.B ma dużo fanów, fanów nie będzie obchodziło, że to marny komputerowy film fantastyczny, a ino że gra tam J.B

Gdyby film miał przynieś mniejsze dochody bo zagra tam J.B to na pewno by się tam nie znalazł :_)

; *

Opublikowano

Co wy macie do Bimbera ? :D . Ostatnio się koleś nawet trochę ogarnął i nagrał coś głębszego niż " Bejbe bejbe " chodź i rak większość hejterów go z tym kojarzy ... Ja go nie słucham , ogólnie nie słucham takiej muzyki ale nie ma już takiej tragedii :) . Film z nim będzie miał 2x taką oglądalność niż bez niego . A paru anty fanów nic na to nie poradzi .

Opublikowano

Hahahaha niezła beka jak ti orawda too muszę ściągnąć :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Justin chciał być aktorem a twórcy filmu chcieli żeby ich film miał rozgłos obie strony skorzystały.

Nie obejrzę nie ma profesjonalnych aktorów.

vayne.png

Opublikowano

Beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

beka

Jak to ma być prawda, to jestem ciekawe jak mu to wyjdzie :D

Opublikowano

Znowu mnie coś weżnie, jak można powiedzieć ze osoba której nigdy nie spotkałeś jest pedałem, bo się lepiej od ciebie ubiera i przynajmniej dziewczyny na niego lecą. Sorry ale więcej jasnowidzów na forum nie potrzebujemy.

@TOP

Ja tam chętnie obejrzę ten filmik nie mam nic do takich ludzi, ja reszta polaczków " ból dupy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...